Διαβολεμένου: «Είμαστε πανέτοιμοι και σε εξαιρετική κατάσταση»

Για το πολύ μεγάλο ντέρμπι της Α2 γυναικών με τον Ηρακλή μίλησε η κόουτς της γυναικείας ομάδας του Παναθλητικού, Βιβή Διαβολεμένου, λέγοντας τα εξής:

«Το ντέρμπι μας βρίσκει πανέτοιμους και σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι ένα παιχνίδι που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει τον πρωταθλητή. Ο Ηρακλής είναι σκληρή ομάδα με μεγάλο βάθος στο ρόστερ του. Η τριάδα των Βασιλειάδου, Παπαβασιλείου, Θωμά έχει ποιότητα ομάδων Α1.

Είμαστε καλύτεροι και η ήττα του πρώτου γύρου κρίθηκε από τα κακά σφυρίγματα του τελευταίου δεκαλέπτου. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που η στήριξη του είναι τεράστια. Χαίρομαι αφάνταστα με την πρόοδο των νέων παιδιών που έχουν πλέον σημαντικό ρόλο στην επιτυχημένη πορεία μας. Οι 18χρονες Βαντσιούρη και Γράψα είναι δύο πολυτάλαντα γκαρντ που η βελτίωση τους είναι ραγδαία.

Φέτος η Α2 είναι τρομερά ενισχυμένη και ανταγωνιστική. Ο Παναθλητικός έχει λαμπρό μέλλον και τις καλύτερες υποδομές στην Θεσσαλονίκη. Η εξέλιξη του συλλόγου και τα μεγάλα βήματα που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στη μεγάλη τεχνική και οικονομική συνεισφορά κάποιων διοικητικών παραγόντων».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια