Βήμα πρόκρισης για τις γυναίκες του Ολυμπιακού-Επικράτησαν της Ορμάν Γκεντσλίκ με 72-64 στο πρώτο παιχνίδι για τους «16» του Eurocup Γυναικών-Τι δήλωσαν Παντελάκης και Γκρέιβς

Ο Ολυμπιακός για τη φάση των «16» του Eurocup Γυναικών επικράτησε στο ΣΕΦ με 72-64 της τουρκικής Ορμάν Γκεντσλίκ και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης. Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου στην Τουρκία.

Δεκάλεπτα: 20-17, 37-29, 55-49, 72-64
Ολυμπιακός (Παντελάκης): Γέμελος 23(4), Γκρέιβς 16, Σπυριδοπούλου 6(2), Σταμολάμπρου 2, Τόμας 12(2), Γιουρτσένκοβα 3, Κοσμά, Λούκα, Νικολοπούλου 10, Παυλοπούλου, Σταμάτη.
Ορμάν Γκετσλίκ (Ντουρούρ): Μπιλτζίκ 7(1),  Καρτάλτεπε, Λίνταμ 13(1), Ογκουνμποβάλε 14, Ρόμπινσον 15(1), Γκεζγκίν, Πάρις 15.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα: http://www.fiba.basketball/eurocupwomen/19-20/game/2301/Olympiacos-Orman-Genclik#tab=boxscore

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε: «Κάναμε καλή δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, όχι όμως και στο αμυντικό μας ριμπάουντ. Χάσαμε 15 ριμπάουντ και ήταν κάτι που θέλαμε εξαρχής να το ελέγξουμε. Από κει και πέρα θεωρώ ότι είναι ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι. Είδαμε κάποιες αδυναμίες που έχουν στην άμυνα και θα εστιάσουμε εκεί το επιθετικό μας κομμάτι. Στην δική μας άμυνα πρέπει να βελτιωθούμε, να γίνουμε πολύ σκληροί. Η Orman Genclik είναι μία ομάδα που σκοράρει 85 πόντους, σήμερα έμεινε στους 64. Θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι ανάλογο και στην Τουρκία. Είναι ένα ματς που είμαστε 4-5 κατοχές μπροστά τους και θα πάμε στην Άγκυρα με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση».

Η Μπασάρα Γκρέιβς είπε από την μεριά της: «Βγήκαμε στο παρκέ και ακολουθήσαμε 100% το πλάνο μας. Στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού παίξαμε αρκετά καλά στην άμυνά μας και έτσι πήραμε τη νίκη. Τις αφήσαμε πάντως να πιστέψουν ότι μπορούν να το γυρίσουν, αλλά όπως και να έχει παίξαμε αρκετά καλά. Πρέπει τώρα στην Τουρκία να παίξουμε καλή άμυνα και να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένες στον στόχο μας».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια