Οι δηλώσεις Αγγελίδη, Κουμαντσιώτου, Παντελάκη και Νικολοπούλου μετά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για την Α1 γυναικών

Προπονητές και παίκτριες των δύο ομάδων μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για την Α1 γυναικών. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Άγγελος Αγγελίδης: «Λόγω δυναμικότητας έφυγε η διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο. O Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα, παίζει Ευρώπη. είς έχουμε κάποιες απουσίες, θα προσπαθήσουμε να δυναμώσουμε την ομάδα τον επόμενο καιρό και να δουλέψουμε σκληρά για τους αγώνες που έρχονται. Επόμενος αντίπαλος τα Χανιά που είναι στην δεύτερη θέση μαζί με την Ελευθερία Μοσχάτου, ανέβηκαν από την Α2 και έχoυν υψηλές βλέψεις. Θα παλέψουμε το παιχνίδι όσο μπορούμε εκμεταλλευόμενοι την έδρα μας».

Εύα Κουμαντσιώτου: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν μία εμπειρία για όλες εμάς τις νεαρότερες αθλήτριες. Δουλέψαμε με όλο το τεχνικό τιμ όλη την εβδομάδα για να βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Σήμερα δόθηκε η ευκαιρία σε εμάς τις μικρότερες ηλικιακά να πάρουμε εμπειρίες. Τέτοια παιχνίδια δίνουν κίνητρο τόσο σε εμάς όσο και στα μικρότερα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα».

Γιώργος Παντελάκης: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις αθλήτριές μου. Ηταν ένα ματς για το πρωτάθλημα που είχαμε πολύ καλή απόδοση και από τις 12 παίκτριες που αγωνίστηκαν σήμερα. Ένα ματς που έληξε με μεγάλη διαφορά και με ένα ανοιχτό ροτέισον από την μεριά μας. Δώσαμε την δυνατότητα να ξεκουραστούν κάποιες από τις αθλήτριές μας γιατί ακολουθεί η αναμέτρηση με την Orman Genclik για το Eurocup και η ομάδα θα συνεχίσει χωρίς ρεπό μέχρι αυτό το ματς. Πλέον στρέφουμε το βλέμμα μας στο παιχνίδι της Πέμπτης και την αναμέτρηση στο ΣΕΦ».

Αγγελική Νικολοπούλου: «Παίξαμε αρκετά καλά και είμαστε χαρούμενες για τη νίκη. Η χαρά όμως πρέπει να κρατήσει λίγο, αφού ακολουθεί το ματς με την Orman Genclik την Πέμπτη στο ΣΕΦ, όπου θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup. Από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία μας για αυτό το παιχνίδι και επικεντρωνόμαστε στην επόμενη μας αποστολή».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια