26 Μαΐ 2019

Η καλύτερη θέσης της ιστορίας τους για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ

Την πιο πετυχημένη χρονιά της ιστορίας του πραγματοποίησε το γυναικείο του ΠΑΟΚ, που κατέλαβε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, παίζοντας καθ΄ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν πολύ ελκυστικό μπάσκετ.

Ανανέωσε με την Αναγέννηση Φλόγα ο Δημήτρης Ονταμπάσογλου-Θα προπονεί το εφηβικό τη νέα χρονιά

Το ΔΣ της Αναγέννησης Φλόγας Πολίχνης ανακοίνωσε την ανανέωση για ένα ακόμη χρόνο στην ομάδα του Δημήτρη Ονταμπάσογλου. Εκείνο όμως που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι ο Δημήτρης την φετινή χρονιά θα αναλάβει να προπονεί την εφηβική ομάδα.

Smobac Basketbal Program-Camp στη Γουμένισα-Το πρόγραμμα

Μια ιδέα ετών παίρνει σάρκα και οστά το φετινό καλοκαίρι στην όμορφη και γραφική κωμόπολη της Γουμένισσας. Έναν ευλογημένο τόπο με ιδιαίτερη και μεγάλη ιστορία, που αφορά τους αμπελώνες και το σταφύλι, τους δρόμους του κρασιού, τα σύγχρονα οινοποιεία, την καλλιέργεια του μεταξιού, με το τοπικό εργοστάσιο – μουσείο μεταξοσκώληκα, ένα από τα μεγαλύτερα καστανοδαση στην Ελλάδα, τα περίφημα χάλκινα της Γουμένισσας με τις Βαλκανικές μελωδίες και ήχους, τον μοναστηριακό τουρισμό και τέλος το πανέμορφο φυσικό τοπίο του βουνού Πάικου, έναν παρθένο φυσικό παράδεισο με πολλές εναλλακτικές διαδρομές και μονοπάτια, πλούσια βλάστηση και ποτάμια.

Συγχαρητήρια σε σωματεία για την πρωτιά και την άνοδο από την ΕΚΑΣΘ

Η ΕΚΑΣΘ απέστειλε συγχαρητήρια επιστολές στα σωματεία που κατέλαβαν πρώτες ή προκρίσιμες θέσεις στις εθνικές κατηγορίες και επιβραβεύει με αυτόν τον επίσημο τρόπο την προσπάθεια και το αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα, συνεχάρη για την επιτυχία τους: