Γεροφώτης: «Οι λεπτομέρειες μας στέρησαν τη νίκη με τη ΔΕΚΑ»

Ο Μακεδονικός γνώρισε κόντρα στη ΔΕΚΑ την δεύτερη φετινή του ήττα στο πρωτάθλημα, αποχαιρετώντας με πικρία το 2019, αλλά παράλληλα και με πολλές φιλοδοξίες για τη συνέχεια.

Μια επιπλέον δυσάρεστη γεύση αφήνει η χρονιά που φεύγει εξαιτίας και των δύο ολικών ρήξεων χιαστού συνδέσμου που υπέστησαν δύο παίκτες της ομάδας, ο Κυριάκος Καλαϊτζίδης και ο Νίκος Αζίζης.

Διαβάστε όσα δήλωσε στο makedonikos.gr ο Δημήτρης Γεροφώτης, λίγο πριν αποχαιρετίσουμε το 2019, αναφορικά με:

Τους λόγους της ήττας από τη ΔΕΚΑ:

«Ο σημαντικότερος παράγοντας της ήττας ήταν ότι δεν ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, έτσι και σε αυτό, δύο-τρεις λεπτομέρειες – όπως τα ριμπάουντ για παράδειγμα – μας στέρησαν τη νίκη.

Θα έπρεπε να το είχαμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι, αλλά αυτό θα συνέβαινε μόνον αν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε μερικά πράγματα, όπως τα ριμπάουντ και κάποιες άλλες καταστάσεις που είχαμε δουλέψει μέσα στην εβδομάδα και δεν τις κάναμε όπως έπρεπε. Αυτά μας στοίχισαν νομίζω».

Για την αποτίμηση του σχετικά με τα δεδομένα της σεζόν ως τώρα:

«Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες χάνουν και όλες κερδίζουν, γι’ αυτό και τα περισσότερα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Για εμάς, το πρώτο μισό ολοκληρώνεται με δύο ήττες. Θα μπορούσαμε να μην έχουμε καμία – και αυτό θέλαμε. Αλλά χάσαμε στο πόντο δύο παιχνίδια, όπου αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στις λεπτομέρειες θα είχαμε κερδίσει.

Κοιτάμε τη συνέχεια, θα δουλέψουμε αυτές τις ημέρες να διορθώσουμε τα κομμάτια που μας έχουν πάει λίγο πίσω. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια, θέλουν να πετύχουμε τους στόχους μας, δουλεύουμε σκληρά. Ελπίζω πως θα έχουμε καλή συνέχεια και τη νέα χρονιά.
Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους και ευτυχισμένο το νέο έτος, με αγάπη και επιτυχίες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια