Χειρουργήθηκε η Βαϊολετάμα-Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των γυναικών του ΠΑΟΚ-Φωτορεπορτάζ

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε η μεγάλη άτυχη του ΠΑΟΚ, Αλεξιζ Βαϊολετάμα η οποία υπέστη ρήξη χιαστού. Η αθλήτρια υπεβλήθη σε εγχείριση αποκατάστασης από τον διακεκριμένο ορθοπεδικό Ιωσήφ Γαβριηλίδη, ο οποίος για ακόμη μια φορά προσέφερε τις υπηρεσίες στο σωματείο, για τις οποίες και τον ευχαριστεί θερμά.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και, πλέον, η παίκτρια  μπαίνει στη διαδικασία αποκατάστασης, ούτως ώστε να επανέλθει δυνατότερη στους αγωνιστικούς χώρους.

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Για δωδέκατη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των γυναικών του ΠΑΟΚ, μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης.

Μεταξύ των αθλητών και του προπονητικού τιμ έγινε και ανταλλαγή δώρων. Την γιορτή επιμελήθηκε ο έφορος του τμήματος Βασίλης Αγγελίδης.

Όλα τα μέλη της ομάδας δέχθηκαν δώρα από τους υπεύθυνους του τμήματος, τα οποία ήταν ευγενική προσφορά των εταιρειών ΚΥΑΝΑ (και προσωπικά του Γιάννη Βασιλειάδη), Ησαϊάδης Α.Ε.(βασιλόπιτες), Οινοποιεία Χατζηδάκη, Sandra Fellini (ρολόγια), Κατσιώρας & ΣΙΑ(είδη ένδυσης), COOEE-Γιώργος Φαρμάκης (Αξεσουάρ κινητών), Λάδι και ρίγανη(catering).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια