Βραβεύονται Παπαγεωργίου, Αλεξανδρής και Παραμανίδης στον Κυριακάτικο αγώνα των γυναικών του Πανσερραϊκού με τον Αρη

Την Κυριακή στον αγώνα των γυναικών του Πανσερραϊκού απέναντι στην ομάδα του Άρη θα πραγματοποιηθεί βράβευση των τριών αρχηγών της μεγάλης ομάδας των «κιτρίνων». Τρεις άνθρωποι που έγραψαν μεγάλη ιστορία τόσο στον Άρη όσο και σε ολόκληρο τον ελληνικό μπασκετικό χώρο. Συγκεκριμένα θα τιμηθούν οι:

-Χάρης Παπαγεωργίου,  γεννημένος σκόρερ που φόρεσε τη φανέλα του «Αυτοκράτορα» το 1971 σε ηλικία 18 ετών και υπήρξε πρώτος σκόρερ το 1976 και το 1979 κατακτώντας στην καριέρα του 4 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο.

-Βαγγέλης Αλεξανδρής, πρώην παίκτης και προπονητής της ελληνικής Καλαθοσφαίρισης. Ξεκίνησε να παίζει στον Άρη το 1971, συμμετέχοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1979. Σε καθοριστικό μάλιστα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είχε σημειώσει 20/20 βολές.

Βασίλης Παραμανίδης, γέννημα θρέμμα Σερραίος. Φόρεσε για 8 χρόνια τη φανέλα του Άρη (1978-1985) και πανηγύρισε 3 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο με την ομάδα της καρδιάς του. Είναι ο πρώτος Σερραίος μπασκετμπολίστας που έκανε το άλμα από την επαρχία σε μια τόσο μεγάλη ομάδα καθώς και στην Εθνική Ελλάδος δίπλα στο Νίκο Γκαλη και τα άλλα παιδιά.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια