Στις καλύτερες 50 Ακαδημίες της Ελλάδας του προγράμματος «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ» η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου-Φωτορεπορτάζ

Με το σύνθημα  «Σήμερα αθλητές-αύριο καλύτεροι άνθρωποι» ξεκίνησε η παρουσίαση του προγράμματος «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ» στο οποίο συμμετέχει η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου μετά την επιλογή της, έπειτα από αξιολόγηση εκατοντάδων ακαδημιών, στις καλύτερες 50 από όλη την Ελλάδα.

Η αξιολόγηση αυτή αποτελεί μέγιστη επιβράβευση για την πολύχρονη αναπτυξιακή πορεία του συλλόγου, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και ύψιστη ευθύνη προς όλους τους νεαρούς αθλητές/τριες και τις οικογένειες αυτών που εμπιστεύονται τα αναπτυξιακά τμήματα της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου.

Παράλληλα οι παροχές του προγράμματος προς τον σύλλογο (ιατρική ασφάλιση, επιστημονική καθοδήγηση, υλικοτεχνικός εξοπλισμός) ενισχύουν στο έπακρο την λειτουργικότητα και την αποτελεσματικότητα των δράσεων.

Προύσα στην χθεσινή εκδήλωση ως εκπρόσωπος της Αναγέννησης ήταν η υπεύθυνη της Ακαδημίας, Κάλι Αποστολίδου, η οποία ενημερώθηκε αναλυτικά για το πρόγραμμα ενώ συνομίλησε με εξέχουσες αθλητικές προσωπικότητες όπως ο Ρικ Πιτίνο και η Εβίνα Μάλτση.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια