Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Αρη για τη διοργάνωση του 3ου Πανελλήνιου τουρνουά κορασίδων του Ορφέα Νέου Σκοπού

Η διοικούσα επιτροπή του γυναικείου του Αρη ευχαριστεί θερμά το σύλλογο του Ορφέα Νέου Σκοπού και τους χορηγούς του τουρνουά, για την φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση του 3ου Πανελληνίου τουρνουά κορασίδων.

«Ευχαριστούμε που δώσατε την ευκαιρία στις αθλήτριες της ομάδας μας να ζήσουν ένα τετραήμερο γεμάτο ανταγωνιστικούς αγώνες. Ευχαριστούμε που μας χαρίσατε ένα τετραήμερο γεμάτο αναμνήσεις ζωής που θα συντροφεύουν για πάντα τα κορίτσια μας.

Ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια στον Γιώργο Καράγκουτη για την οργάνωση και τη φιλοξενία. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στον πρόεδρο του Ορφέα Νέου Σκοπού Χρήστο Γκαβανόζη για την άμεση φυσικοθεραπευτική φροντίδα που παρείχε στις αθλήτριές μας όταν αυτές τη χρειάστηκαν, κατά την διάρκεια των αγώνων.

Είναι βέβαιο ότι η διοργάνωση του τουρνουά βοήθησε στην ανάδειξη του αναπτυξιακού γυναικείου μπάσκετ της Ελλάδας. Συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς και συντελεστές που βοήθησαν να ξεκινήσει και να τελειώσει επιτυχώς ένα τόσο μεγάλο τουρνουά», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια