Παράπονα για τη διαιτησία από την Αθλητική Ακαδημία Καλαμαριάς και ερωτήματα περί αντικατάστασης διαιτητών προς την ΕΚΑΣΘ

Από τον προπονητή της Αθλητικής Ακαδημίας Καλαμαριάς Βενιζέλο Κασιόλα πήραμε την κάτωθι ανακοίνωση:

«Στον σημερινό αγώνα Αρετσού- Αθλητική Ακαδημία Καλαμαριάς, η Αρετσού με δέκα εύστοχα τρίποντα στο ημίχρονο (ρεκόρ για οποιαδήποτε ομάδα) ήταν πίσω στο σκορ (50-54), με την ΑΑΚ να προσπερνάει κάθε εμπόδιο (διαιτησία και την απίστευτη ευστοχία των αντιπάλων).

Συγκεκριμένα ο ένας εκ των διαιτητών κ. Αθανασιάδης σφύριζε χαρακτηριστικά μόνο υπέρ της ομάδας της Αρετσούς. Η ομάδα μου υπέφερε από κακή μεταχείριση από τον ίδιο διαιτητή και στο δεύτερο ημίχρονο, που είχε μια εξαιρετική συμπεριφορά γεμάτη ήθος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί τα δώσανε όλα μέχρι το τελευταίο λεπτό χωρίς να παραπονεθούν καθόλου για την άδικη διαιτησία. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Αρετσούς που έκανε ρεκόρ τριπόντων και στο δεύτερο ημίχρονο. Το ερώτημα μου προς την ΕΚΑΣΘ είναι γιατί αντικαταστάθηκε ο διαιτητής Σελεβός, τελευταία στιγμή; Τέλος, υπάρχει κάποιο όριο οικειότητας ανάμεσα στους διαιτητές και στους προπονητές; Γιατί εάν υπάρχει, τότε σήμερα ξεπεράστηκε σε βάρος μας...».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια