Παρελθόν δώδεκα παίκτες από τον Πανσερραϊκό- Αρχισε η προετοιμασία -Τι δήλωσε στο http://www.serresbasket.gr ο προπονητής Φώτης Κοκολιός

Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οικογένεια του Πανσερραϊκού επιθυμεί να εκφράσει τις θερμότερες της ευχαριστίες σε όλους τους καλαθοσφαιριστές που παρ’ ότι αποχωρούν από την ομάδα, τη στελέχωσαν επιτυχώς πέρυσι και με το "λιοντάρι" στο στήθος έγραψαν μια "χρυσή" σελίδα στην πολύχρονη ιστορία του συλλόγου.

«Ο αρχηγός Δημήτρης Τσανάκας, ο "πιστός εργάτης" Σταύρος Ιωσηφίδης, ο "μπόμπερ" Κώστας Πεχλιβάνης, οι "παλιοί" Σάββας Παρχαρίδης και Τάσος Φραγκούλης, η φοιτητική τετράδα των Νίκου Χατζηστεφάνου, Ραφαήλ Πεχλιβάνου, Νίκου Κιρκινέζη και Γιώργου Καρασαββίδη, καθώς και "οι τρεις σωματοφύλακες" του εφηβικού Αντώνης Αποστολίδης, Ανέστης Κοπίλης και Δημήτρης Γκουτίδης μπορεί να μην ανανέωσαν για άλλη μια χρονιά τη συνεργασία τους με την ομάδα, ωστόσο έχουν καταξιωθεί στη συνείδηση όλων των ανθρώπων της», αναφέρει η ανακοίνωση.

Αρχισε η προετοιμασία

Πιστοί στο ραντεβού τους ήταν άπαντες στον Πανσερραϊκό σήμερα το απόγευμα για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας.

Ο Φώτης Κοκολιός μαζί με τον βοηθό του, Άκη Ανδρεάδη υποδέχθηκαν τους καλαθοσφαιριστές στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων παρουσία του Προέδρου του Συλλόγου, κ. Τάσου Παναγιώτου, αλλά και άλλων παραγόντων του τμήματος Μπάσκετ που παρακολούθησαν την πρώτη προπόνηση των «κόκκινων» για τη νέα σεζόν, όπως επίσης και του μελλοντικού Προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ, κ. Γιάννη Δεσποτίδη.

Παλιοί και νέοι παίκτες εμφανίσθηκαν ορεξάτοι στο γήπεδο για σκληρή δουλειά, η οποία αποτελεί το Α&Ω, προκειμένου τα «λιοντάρια» να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη προπόνηση έλαβε μέρος και ο Βαγγέλης Δημητρακάς. Η απόκτηση του ταλαντούχου αθλητή από τον Πανσερραϊκό αναμένεται να ανακοινωθεί λίαν συντόμως.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια