H Ρέντζι Μπεσάρντ, δεύτερη ξένη της Νίκης Λευκάδας-Οι πρώτες της δηλώσεις

Την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Ρέντζι Μπεσάρντ ανακοίνωσε η Νίκη Λευκάδας. Η ύψους 1.85 Αμερικανίδα φόργουορντ είναι η δεύτερη χρονικά μεταγραφή ξένης παίκτριας της γυναικείας ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Η 23χρονη απόφοιτος του Wichiga State University είχε πέρσι την πρώτη της επαγγελματική σεζόν με την σλοβενική Celje, εντυπωσιάζοντας στο EuroCup (16π, 6,2ρ κατά μέσο όρο) και στην Αδριατική Λίγκα (17,6π, 3,8ρ), ενώ κατέκτησε και το πρωτάθλημα Σλοβενίας έχοντας το εκπληκτικό 44,1% στα τρίποντα.

Στην πρώτη της δήλωση στο γραφείο τύπου της Νίκης Λευκάδας ανέφερε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα είμαι μέρος αυτής της εκπληκτικής ομάδας. Ανυπομονώ να γνωρίσω τις καινούργιες μου συμπαίκτριες και προπονητές και να βρεθώ μαζί τους στο γήπεδο. Είμαι πολύ εργατική, αφοσιωμένη και ομαδική παίκτρια, και πάντα δίνω το 110% σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα. Σας ευχαριστώ που με καλέσατε στη Νίκη Λευκάδας και ανυπομονώ να γνωρίσω και τους εκπληκτικούς φιλάθλους της ομάδας»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια