Επιστρέφουν στην Ασπίδα Ξάνθης Μαμαλίγκατζη και Σουλιώτη-Αποκτήθηκε η Φραγκιουδάκη-Συνεχίζουν Τσακίρη, Βαρελτζή και Θωμαϊδου-Παρελθόν η Σιγιώργη

Στα πλαίσια του σχεδιασμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο της Α2 γυναικών γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστική η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης.

Ο κορμός, που κατάφερε να κατακτήσει την άνοδο στην Α2, θα παραμείνει ο ίδιος, έχοντας πάντα ως προσανατολισμό την ανάδειξη αθλητριών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

-Η ομάδα φέτος θα ενισχυθεί από την Μαρία Μαμαλίκατζη, η οποία αγωνίστηκε την περσινή χρονιά με τους Τιτάνες Δράμας στην Α2.

-Επίσης, επανέρχεται για να βοηθήσει την φετινή προσπάθεια η Στέλλα Σουλιώτη, η οποία την περσινή χρονιά δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

-Ανανεώθηκε η συνεργασία με τις αθλήτριες Χριστίνα Τσακίρη (υποσχετική από ΓΑΣ Κομοτηνής), Νικολέτα Βαρελτζή (υποσχετική από ΑΟΝΑ Ηρόδοτος) και Ιωάννα Θωμαΐδου (υποσχετική από Ηρακλή). Ευχαριστούμε θερμά τα σωματεία τους για την συνεργασία.

-Τέλος, αποκτήθηκε η αθλήτρια Ράνια Φραγκιουδάκη από τον ΟΑ Χανίων, η οποία σπουδάζει στο ΤΕΦΦΑ Κομοτηνής.

-Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ομάδας μας με την Φωτεεινή Σιγιώργη, η οποία ολοκλήρωσε τις σπουδές της.

--Αρχηγός της ομάδας και τη φετινή χρονιά θα είναι η Σταυρούλα Καραλίδου.

Προπονητής της γυναικείας ομάδας του συλλόγου συνεχίζει ο Νεδήμ Καρά Αχμέτ με βοηθό του την Λένα Αντώνογλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια