Παίκτης του Αισχύλου ο Ιορδάνης Τουρπεσλής

Ο Αισχύλος Ωραιοκάστρου ανακοίνωσε την απόκτηση του 26 χρόνου point guard, ύψους 1.84 μ., Ιορδάνη Τουρπεσλή, από τον Δημόκριτο της Γ1 Ε.ΚΑ.Σ.Θ. Ο Πολιχνιώτης αθλητής, συμφώνησε για την επόμενη αγωνιστική χρονιά και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο # 24 .

Ο «White Mamba» όπως χαρακτηριστικά τον βάφτισαν οι συμπαίκτες του στην τελευταία του ομάδα, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη πριν 26 χρόνια και διαμένει στην Πολίχνη. Ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Μακεδονικού μόλις 7 ετών. Σε διάφορα τουρνουά που λάμβανε μέρος με την ομάδα των μίνι, όλοι οι προπονητές μιλούσαν για αυτόν. Χαρακτηριστικά τον ονόμασαν ως ο «next big thing» της Ε.ΚΑ.Σ.Θ.

Μετά από τρία χρόνια εξαργύρωσε το προσωνύμιο που του έδωσαν και τον αγόρασε η Ελευθερούπολη όπου και κατάφερε να αναγνωριστεί ως ένας από τους πιο αποτελεσματικούς point guard της ηλικίας του σαν έφηβος, στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας. Οι ανελαστικές υποχρεώσεις της οικογένειας του, τον έκαναν για ακόμη μια φορά να μετακομίσει, να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και να παίξει για πρώτη φορά στον Αισχύλο για τρία χρόνια συνεχόμενα. Βασικός και αναντικατάστατος ο «Jo» ή αλλιώς «White Mamba», θέλοντας να δοκιμάσει την τύχη του και αλλού, μετακόμισε στο Δημόκριτο. Το μυαλό του όμως ήταν στον Αισχύλο και έτσι επέστρεψε στην ομάδα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια