Απέκτησαν Τσανίδη οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων-Τι δήλωσε ο παίκτης- Λύση συνεργασίας με Στόλη

Σε μια πολύ καλή κίνηση προχώρησε η ομάδα των Μαχητών Πειραματικό Πεύκων, καθώς απέκτησε τον Δημήτρη Τσανίδη. Ένας παίκτης με ευχέρεια στο σκοράρισμα από όλες τις θέσεις της επίθεσης αλλά πολύ ικανός στη διείσδυση.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Τσανίδη στην ομάδα μας. Ο Δημήτρης είναι γεννημένος το 2002, παίζει στη θέση του point guard και διακρίνεται για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα. Αποκτήθηκε από τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς με ελεύθερη μεταγραφή και θα ενισχύσει την ομάδα του εφηβικού και των νέων. Καλή επιτυχία Δημήτρη».

Η δήλωση του παίκτη για την ένταξη στην ομάδα των Πεύκων:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτήν την μεταγραφή. Ηρθα σε μια καλή ομάδα με υψηλούς στόχους  τους οποίους θα πρέπει να προσπαθήσω και εγώ από τη μεριά μου να επιτευχθούν. Μου  αρέσει πάρα πολύ ότι είμαστε δεμένοι σαν μια οικογένεια, το οποίο είναι πολύ σημαντικό  . Εύχομαι η φετινή σεζόν να είναι γεμάτη επιτυχίες και πάνω απ' όλα με υγεία χωρίς τραυματισμούς».

Λύση συνεργασίας με Στόλη

Η ανακοίνωση για τη λύση συνεργασίας με τον Δημήτρη Στόλη:

«Με τον Δημήτρη Στόλη μας συνδέουν πάρα πολλά. Ο Δημήτρης ήρθε στην ομάδα 18 χρονών και ήταν παρών σε όλη την ανοδική πορεία της ομάδος. Πανηγυρίσαμε μαζί μια άνοδο στην Α2 με εκείνη την επική νίκη στο παιχνίδι στα Τρίκαλα με τον Φάρο Κερατσινίου. Ζήσαμε δύο έντονα χρόνια στην Α2 με την υπερπροσπάθεια που καταβάλλαμε για να σώσουμε την κατηγορία. Ο Δημήτρης ήταν εκεί και στο restart της ομάδας και στη συνένωση με το Πειραματικό. Ο Δημήτρης έδωσε και πήρε και πολλά από την ομάδα.

Σε τέτοιους αποχαιρετισμούς δεν υπάρχουν πικρίες ούτε και στεναχώριες. Τον ευχαριστούμε για όλα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο του σταθμό. Ξέρει ότι η πόρτα των Πεύκων είναι ανοικτή πάντα για αυτόν όπως και για την οικογένεια του που δεν έχασε παιχνίδι μας τα τελευταία πέντε χρόνια».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια