Πετυχημένη τελετή λήξης της ακαδημίας της GBA-Φωτορεπορτάζ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η τελετή λήξης της ακαδημίας της GBA για τη σεζόν 2018-2019, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την όγδοη χρονιά λειτουργίας της.

Η εκδήλωση περιελάμβανε βραβεύσεις των αθλητών με τις περισσότερες παρουσίες κατά τη διάρκεια της χρονιάς και προπόνηση επίδειξης για τα junior τμήματα, υπό την καθοδήγηση του προπονητικού επιτελείου της ακαδημίας.

Την παράσταση ωστόσο έκλεψε το οικογενειακό διπλό των αγωνιστικών τμημάτων με αντιπάλους τους προπονητές που τους καθοδηγούσαν καθ´ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους αθλητές μας και τους γονείς τους για την όμορφη χρονιά που μας χάρισαν, για τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη.

Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές της ακαδημίας μας, με τους οποίους ανταλλάσσουμε καθημερινά σκέψεις, εμπειρίες, ιδέες και αγωνίες, χωρίς την προσπάθεια των οποίων δε θα ήταν ποτέ δυνατόν να μετουσιωθεί σε πράξη το μότο της GBA «...το μπάσκετ αλλιώς», καταλήγει η ανακοίνωση.
























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια