Και ο Βασίλης Χρηστίδης αποθεώνει τον Ganon Baker

Ο Βασίλης Χρηστίδης, ο διεθνής καλαθοσφαιριστής του Άρη θα είναι παρών και θα προπονηθεί στο Moudania Basketball Camp με τον Gannon Baker 24-27 Ιουνίου.

Ο Ελληνας σέντερ  έχει εμπειρία από τη προπόνηση του coach Baker καθως συναντήθηκαν οι δρόμοι τους το 2016 στη Βαρκελώνη.Gannon και Χρηστίδης συναντήθηκαν στο Jordan Brand Classic, οπότε θα τα ξαναπούν σύντομα.

Για τον λόγο αυτό ο διεθνής παίκτης τονίζει: «Ακούγοντας τον όνομα του Γκέινον Μπέικερ και ξέροντας πως έχει συνεργαστεί με παίκτες όπως ο Κόμπε και ο Τζέιμς, μόνο Τρομερή θα είναι η εμπειρία από τη συνεργασία που θα έχουμε όλοι μαζί στα Νέα Μουδανιά μαζί του. Ελπίζω να πάρουμε πολλά από αυτό το event και να περάσουμε ένα πολύ ωραίο τετραήμερο. Be there».

Επίσης, θα πρέπει να αναφερθεί πως  με ανακοίνωσή της η Γερμανική Ομοσπονδία έβαλε στο επίσημο της καλεντάρι το αντίστοιχο των Gannon Baker και Δημήτρη Γαλάνη στις 23 Ιουνίου στο Βερολίνο. Μάλιστα, το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί bonus συμμετοχής για τους  συμμετέχοντες προπονητές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια