Παρόντες στο Gannon Baker Camp (Μουδανιά 24-27/6) ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης

Είναι από πιο γνωστούς και πιο πετυχημένους Ελληνες τεχνικούς. Ο λόγος  για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή,  που μετράει ουκ ολίγες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη (δύο Ευρωπαϊκά Κύπελλα, ΠΑΟΚ, Αρης, Ηρακλής, Μαρούσι, Πανιώνιος κ.α.). Ο «τίγρης» θα είναι και αυτός παρών στο σπουδαίο αυτό καμπ και θέλει να μοιραστεί δυο σκέψεις για την παρουσία του.

«Τυχεροί οι αθλητές που θα δουλέψουν μαζί του. Είναι φαινόμενο η ένταση της δουλειάς του. Θα παραβρεθώ στο camp να δω από κοντά τον coach του Lebron, Curry, Durant και τόσων πολλών αστεριών του NBA. Καλώ όλους να είναι παρόντες, αξίζει τον κόπο και την παρουσία».

Από την άλλη μεριά, ο διεθνής φόργουορντ Μιχαλης Τσαϊρέλης (Προμηθέας Πατρών, ΠΑΟΚ, Αρης, Ολυμπιακός, Τενερίφη κ.α.) θα είναι μέσα στους παίκτες που θα κοσμήσουν με την παρουσία τους το τουρνουά. Ο έμπειρος φόργουορντ μίλησε για την παρουσία ενός τόσο σημαντικού μεγέθους.  «Η παρουσία ενός certified NBA coach από μόνη της αποτελεί μεγάλο γεγονός για το ελληνικό μπάσκετ. Ο Gannon Baker είναι ο No1 Skill Development Coach στο κοσμο, δούλεψα πέρσι μαζί του και εντυπωσιάστηκα. Θα είμαι και φέτος στο camp του, καλώ όλους να είναι εκεί μαζί μας».

Φυσικά, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης θα είναι οι δυο από τους πολλούς επώνυμους που θα είναι παρόντες. Be there!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια