Νέος τεχνικός στον Ολυμπο Ελευθερίου Κορδελιού ο Γιώργος Ατακτίδης-Το βιογραφικό του και οι πρώτες του δηλώσεις

Από τον Ολυμπο Ελευθερίου Κορδελιού ανακοινώθηκε ότι νέος προπονητής της ομάδας στη θέση του Θοδωρή Χριστοφορίδη, αναλαμβάνει ο Γιώργος Ατακτίδης. Ο 40χρονος τεχνικός έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα ΕΚΑΣΘ γυναικών με τη ΜΕΝΤ και τον Ολυμπο Ελευθερίου Κορδελιού, τρία κύπελλα γυναικών της ΕΚΑΣΘ με τις δύο προαναφερθείσες ομάδες και τις νεάνιδες του Αρη, ένα πρωτάθλημα Α2  γυναικών με τον Άρη, δύο παρουσίες στην Α1 γυναικών με Άρη και Παναθλητικό.

Αναδείχθηκε κόουτς της χρονιάς 2016-2017 στο eurobasket com για την Α2 γυναικών. Με τον Όλυμπο Ελευθερίου Κορδελιού στις γυναίκες έχει ρεκόρ 36-0 νίκες. Τέλος κατέκτησε δύο πρωταθλήματα νεανίδων Θεσσαλονίκης με τη ΜΕΝΤ και τον Αρη, τέταρτη θέση στο πανελλήνιο νεανίδων με την ΜΕΝΤ και δεύτερη στο ίδιο πρωτάθλημα με τον Άρη.

Ο Γιώργος Ατακτίδης στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε τα εξής: «Ύστερα από 13 χρόνια στο γυναικείο μπάσκετ ήρθε η στιγμή να κλείσει ο κύκλος μου σε αυτό το κεφάλαιο και να ανοίξει στο ανδρικό. Υστερα από πρωταθλήματα, ανόδους, κύπελλα και παρουσίες στην Α1, ήρθε η ώρα να προσπαθήσω να έχω τις ίδιες επιτυχίες και στο ανδρικό, κάτι που είχα και στην μπασκετική μου καριέρα σε επαγγελματικό επίπεδο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ολύμπου Ελευθερίου Κορδελιού για την πρόταση που μου έκαναν και την τιμή να αναλάβω το σύλλογο. Πρόκειται για ανθρώπους που διψάνε για την ομάδα και έχουν την δική τους ιστορία στο μπάσκετ της Θεσσαλονίκης. Υπαρχει σεβασμός προς τους ανθρώπους αυτούς και υπόσχεση από την πλευρά μου για σκληρή δουλειά. Θα φτιάξουμε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο με την προοπτική να παίζουμε όμορφο και ελκυστικό για τον κόσμο μπάσκετ με πάθος και διάθεση. Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ τους προηγούμενους προπονητές Θόδωρο Χριστοφορίδη και Τάνια Μπουγιουκλή για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν φέτος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια