Η Σοφία Κλείτσα στον Αθηναϊκό-Οι πρώτες της δηλώσεις

Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Σοφία Κλείτσα. Η Σοφία Κλείτσα είναι γεννημένη στις 05/11/1996, έχει ύψος 1.75 και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις τις περιφέρειας.

Προέρχεται από τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχει αγωνιστεί στις νεάνιδες του Παναθηναϊκό, στον Αθηναϊκό την σεζόν 2015-2016, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής

Η Σοφία δήλωσε : «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω σε ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της Ελλάδας στον γυναικείο μπάσκετ με την μεγαλύτερη και πιο λαμπρή ιστορία στον χώρο, στον αθηναϊκό και ειδικά σε μια περίοδο ενός νέου ξεκινήματος από ανθρώπους που γνωρίζω και εμπιστεύομαι.

Θέλω να ευχαριστήσω, αρχικά, τον coach που με επέλεξε και εν συνέχεια όλο το διοικητικό συμβούλιο και τους υπεύθυνους του Αθηναϊκού που θα με εμπιστευτούν την νέα αυτή χρόνια αλλαγών για την ομάδα.

Ελπίζω να καταφέρουμε μαζί να προσφέρουμε ωραίες μπασκετικες στιγμές, με υγεία πάνω από όλα και να ξανά πείσουμε τον κόσμο να έρθει να δει γυναικείο μπάσκετ.

Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρωπους του ΓΣΑΠ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν τα προηγούμενα 3 χρόνια, και καλή συνέχεια σε όλους εκεί.

Τελος να ευχηθώ καλή μπασκετική χρόνια με δυνατά παιχνίδια και λιγότερους τραυματισμούς σε όλες τις παίκτριες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια