Δυο ανανεώσεις και μια λύση συμβολαίου για τους Μαχητές Πειραματικό Πεύκων

Μετά από συζητήσεις με τη διοίκηση των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων για τους στόχους της επόμενης χρονιάς, ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης πήρε το πράσινο φως για το σχεδιασμό του φετινού ρόστερ.

Η διάθεση της ομάδας είναι να πρωταγωνιστήσει δημιουργώντας όμως και ένα κορμό που θα πλαισιώσει την ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Στο σχεδιασμό είναι να βρίσκονται τέσσερις έμπειροι παίκτες που θα σηκώσουν το βάρος αλλά και θα καθοδηγήσουν τους υπόλοιπους παίκτες που θα είναι κατά βάση νεαροί και ταλαντούχοι.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια η ομάδα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με δύο βασικούς μοχλούς της περσινής πορείας. Οι Γιάννης Μητσάκης και Αλέξης Μαυρίδης θα φοράνε για ακόμα μια χρονιά τη φανέλα των Μαχητών Πειραματικού.

«Η εμπειρία τους θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να διασφαλιστεί η αγωνιστική συνέπεια καθώς πρόκειται για δύο αθλητές ηγέτες και πάνω από όλα καλούς συμπαίκτες. Τους ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς.

Στην αντίπερα όχθη , η συνεργασία με τον Αναστάσιο Δήμα δεν θα ανανεωθεί καθώς και οι δύο μεριές ψάχνουν για κάτι διαφορετικό για τη φετινή χρονιά. Ο Τάσος ήταν ένα βασικό μας στέλεχος τα τελευταία δύο χρόνια, αγάπησε πολύ την ομάδα και αγαπήθηκε από όλους μας όχι μόνο για την αγωνιστική του παρουσία αλλά και για την ποιότητα του ως άνθρωπος. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο καινούργιο του ξεκίνημα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια