Το αναπτυξιακό καμπ της ΕΚΑΣΘ «Αρης Γραμμενίδης» λεπτό προς λεπτό από τη Μίκρα-Φωτορεπορτάζ του Κώστα Γκόρα και συνεχής ενημέρωση

Αρχισε πριν από λίγο στη Μίκρα το φετινό αναπτυξιακό καμπ της ΕΚΑΣΘ «Αρης Γραμμενίδης». Ο υπεύθυνος ανάπτυξης της Ενωσης Γιάννης Παπαθανασίου, μίλησε στα παιδιά για την μεγάλη επιτυχία της μικτής ομάδας αγοριών με γεννημένους το 2006 που κατέλαβε την πρώτη θέση στο τουρνουά της Γαλλίας και χώρισε τις ομάδες σε συνεργασία με τους υπόλοιπους προπονητές.



Οι δύο πρώτοι σταθμοί στους οποίους συμμετέχουν οι αθλητές περιλαμβάνουν ντρίπλες και τελειώματα, ξεμαρκαρίσματα, φυσική κατάσταση, δύο εναντίον δύο, τρεις εναντίον τριών και τέσσερις εναντίον τεσσάρων και συνεργασίες. 
















Το πρώτο διαγωνιστικό λέγεται “διαγωνιστικά καλάθια” και εκτελείται ταυτόχρονα και στα δύο γήπεδα. Κερδίζει ο καλύτερος μικρότερος χρόνος. Οι διαγωνιζόμενοι σουτάρουν προσωπικές, λέι-απ και τρίποντα και σε περίπτωση εύστοχου σουτ μειώνεται ο χρόνος.


Στα παιχνίδια που ακολούθησαν και είχαν διάρκεια 30 λεπτών το καθένα, με τους παίκτες να αγωνίζονται όλοι τον ίδιο χρόνο, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:  

Θεμιστοκλής-Μιλτιάδης 19-46
Αχιλλέας-Θεμιστοκλής 40-28
Μιλτιάδης-Επαμεινώντας 48-30
Μέγας Αλέξανδρος-Αχιλλέας 40-47
Επαμεινώντας-Λεωνίδας 34-27

Λεωνίδας-Μέγας Αλέξανδρος 34-25










Η σημερινή μέρα έκλεισε με την ομιλία του Δημήτρη Βεργίνη. Ο παίκτης του Αρη μεταξύ άλλων, συνεχάρη τα παιδιά γατί ασχολούνται με τον αθλητισμό και τους προέτρεψε να δουλέψουν παραπάνω τόσο  με τους προπονητές του όσο και μόνοι τους. Απάντησε σε ερωτήσεις τους ενώ στο τέλος παρέλαβε αναμνηστικά από τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΘ, Σάββα Λόρτο, ενώ όλοι μαζί κράτησαν ενός λεπτού σιγή σε μνήμη του Αρη Γραμμενίδη.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια