Τέλος από τη Χ.Α.Ν.Θ. Ζαφειρούδης, Αστεριάδης, Τζιόμαλος και Τζιβάνης- Συλλυπητήρια στον Σλούκα

Η Διεύθυνση Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ. ανακοίνωσε ότι ευχαριστεί θερμά τους προπονητές Γιώργο Ζαφειρούδη, Θόδωρο Αστεριάδη, Τάσο Τζιόμαλο και Παναγιώτη Τζιβάνη για την αρμονική συνεργασία και συνεισφορά τους στα αγωνιστικά τμήματα της Αδελφότητας. 

«Η συμβολή τους στην πετυχημένη πορεία των ομάδων μας (αντρικό, εφηβικό, παιδικό, προπαιδικό) ήταν καθοριστική! Θα έχουν πάντα μια θέση στην οικογένεια της Χ.Α.Ν.Θ.  Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην καριέρα τους.

Έως την Παρασκευή 21/6 θα ανακοινωθεί το πλήρες προπονητικό τιμ του τμήματος μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ. για την νέα αγωνιστική χρονιά», αναφέρει η ανακοίνωση. .

Συλλυπητήρια στον Σλούκα

Η Χ.Α.Ν.Θ., το τμήμα Αθλητισμού και το Μουσείο με ανακοίνωσή τους εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον διεθνή Έλληνα καλαθοσφαιριστή Κώστα Σλούκα για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα Ιωάννη.

«Ο Ιωάννης Σλούκας υπήρξε μέλος της οικογένειας της Χ.Α.Ν.Θ. καθώς εργάσθηκε επί 15 έτη ως προπονητής του τμήματος Άρσης Βαρών της Αδελφότητας. Κουράγιο και δύναμη σε όλη την οικογένεια όπως και στους οικείους του εκλιπόντος», καταλήγει η ανακοίνωση.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια