Σιπητάνος: «Πρώτος στόχος η επιτυχία των Μαχητών»

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Θεσσαλονίκης προερχόμενο από την ιστορική ομάδα του Μεγάλου Αλέξανδρου, απέκτησαν οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων.

Ο Θανάσης Σιπητάνος αποτελεί πλέον κομμάτι του συλλόγου των Πεύκων και έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στο GrSpotakia :

Μπορείς να μας κάνεις μια περίληψη της μέχρι τώρα μπασκετικής σου πορείας;

«Ξεκίνησα περίπου στα 8 μου χρόνια στον Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης . Μετά από 12 χρόνια στο σύλλογο και περνώντας από όλα τα τμήματα του, έχοντας περάσει 5 χρόνια από το αντρικό πήρα την απόφαση να πάω στα Πεύκα».

Μετά από τις περσινές καλές εμφανίσεις και ιδιαίτερα στο Final4  των νέων, έρχεσαι σε μια από τις καλύτερες και πιο οργανωμένες ομάδες στη Β εθνική. Ποιο ήταν το κριτήριο σου για μια τέτοια απόφαση;

Κυριότερα κριτήρια είναι αφενός το γεγονός ότι ο προπονητής Χατζηκυριακίδης καθώς και οι υπεύθυνοι έδειξαν από την αρχή ότι με θέλουν , αφετέρου αφού πρόκειται για έναν πολύ καλοστημένο σύλλογο γεγονός το οποίο θα βοηθήσει και στην προσωπική εξέλιξη ως αθλητή».

Μπαίνοντας στο μπασκετικό club των Πεύκων, ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

«Σίγουρα πρώτος στόχος αποτελεί η επιτυχία της ομάδας. Εξίσου σημαντικό είναι να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ μέσα στο γήπεδο για να επιτύχει τους στόχους».

Ερχεσαι από μια ιστορική ομάδα, τον Μέγα Αλέξανδρο, θες να μας πεις δυο κουβέντες για την πρώην ομάδα σου;

«Πρόκειται για μια ομάδα η οποία έχει προπονητές που αγαπάνε και είναι δίπλα στα παιδιά. Το κυριότερο χαρακτηριστικό που ήταν καθοριστικό για να καθίσω και εγώ στην ομάδα τόσα χρόνια είναι το ωραίο κλίμα που υπάρχει μεταξύ παικτών αλλά και παικτών-προπονητών».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια