Ανανέωσε το προπονητικό τιμ στους Μαχητές Πειραματικό Πεύκων

Η χρονιά για τους Μαχητές Πειραματικό Πεύκων μπορεί μόλις να τελείωσε, καθώς μετά τη συμμετοχή στον  τελικό του πρωταθλήματος νέων Θεσσαλονίκης οι επίσημες υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν, αλλά η διοίκηση εδώ και καιρό έχει… σηκώσει μανίκια και χτίζει την ομάδα της επόμενης χρονιάς.

Χαρακτηριστικό είναι ότι χθες ξεκίνησαν οι προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου για τους «ενεργούς» παίκτες καθώς και try-out για τους καινούργιους.

Θέλοντας η ομάδα να παρουσιάσει ένα μαχητικό σύνολο χωρίς πειράματα οι Μαχητές Πειραματικού ανακοίνωσαν ότι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον coach Λευτέρη Χατζηκυριακίδη καθώς στο πρόσωπο του είδαν τον άνθρωπο που μπορεί να οδηγήσει το σωματείο σε νέες επιτυχίες.

Ο άμεσος συνεργάτης του, Δημήτρης Παπαβασιλείου, θα παραμείνει στην ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και πέρα από το αντρικό θα αναλάβει και αγωνιστικά τμήματα της ομάδας στα οποία έχουν εναποθέσει πολλές ελπίδες για το μέλλον. Τέλος για έκτη συνεχόμενη χρονιά μένει στο σύλλογο και ο Ηλίας Κουγιουμτζίδης που φέτος εκτός από βοηθός στην ανδρική ομάδα θα αναλάβει την ομάδα νέων μαζί με τον head coach.

Η διοίκηση είναι πολύ χαρούμενη με αυτές τις εξελίξεις και ήδη δρομολογούνται οι επόμενες κινήσεις για τον σύλλογο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια