Ιδανική πρεμιέρα για την ΔΕΚΑ στο Πανελλήνιο Παίδων-Με πολύ καλή εμφάνιση στην επανάληψη επικράτησε της Καλύμνου με70-33-Τι δήλωσαν οι δύο προπονητές-Φωτορεπορτάζ και το στατιστικό του αγώνα

Με εξαιρετική απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο η ΔΕΚΑ επικράτησε με 70-33 της Καλύμνου στο πρώτο της παιχνίδι για το 46ο Πανελλήνιο Παίδων στο Μέτσοβο.

Οι δύο ομάδες εναλλασσόταν στην πρωτοπορία σε όλη τη διάρκεια της πρώτης περιόδου. Στις αρχές της δεύτερης η ομάδα από την Κάλυμνο με εύστοχο σουτ του Σάββα Τρικοίλη προηγήθηκε με 14-19, όμως άμεση ήταν η απάντηση των Θεσσαλονικιών που με σερί 11-0 πέρασαν μπροστά στο σκορ.

Με ένα νέο σερί 8-0 στο πρώτο ενάμιση λεπτό του τρίτου δεκαλέπτου το σκορ έγινε 40-25. Η διαφορά έφθασε τους 20 πόντους λίγο πριν τα τέλη της περιόδου (48-28) με καλάθι από τον Γιάννη Τσιροπούλη. Στην τελευταία περίοδο η ομάδα από τα Δωδεκάνησα δεν μπόρεσε να παλέψει το παιχνίδι και έτσι η ΔΕΚΑ έφθασε εύκολα στην πρώτη της επιτυχία.

Δεκάλεπτα: 14-14, 32-25, 50-28,  70-33
Διαιτητές: Ζαχαρής-Τσιαπλής
ΔΕΚΑ(Χατζηβρέττας): Νούσκαλης 3, Τσιμερίκας 9(1), Τσιροπούλης Ι. 12, Τσιροπούλης Μ. 7(1), Μπόλδογλου 17, Δασκαλόπουλος, Ρέμπας 4, Φωταρούδης, Χατζηιωάννης, Λίλης 3(1), Σαμοντούροβ 8, Καλαποθαράκος 7.
Κάλυμνος (Καλαϊτζίδης): Τρικοίλης Ν., Χειλάς, Κουλιανός 10(1), Σισώης 5(1), Πελεκάνος, Οικονόμου 3(1), Ηλιάδης, Ρογαλίδης 13(2), Χαντζάρας, Λαμπρινός, Πλάτσης, Τροικίλης Σ. 2

Τα στατιστικά του αγώνα:


Ο προπονητής της ΔΕΚΑ Νίκος Χατζηβρέττας τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη ανεβάσαμε την απόδοσή μας και φθάσαμε εύκολα στη νίκη».

Από τη μεριά του ο προπονητής της Καλύμνου Χρήστος Καλαϊτζίδης ανέφερε: «Σταθήκαμε ανταγωνιστικά στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο η κούραση, η απειρία από τόσα συνεχόμενα παιχνίδια και τα ύψη των αντιπάλων μας έφεραν το τελικό αποτέλεσμα».






































Τα θέματα του Πανελληνίου Παίδων είναι προσφορά:





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια