Ανετη επικράτηση για τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου στην πρεμιέρα του Πανελληνίου Κορασίδων-Κέρδισε με 60-39 τον Παναθηναϊκό- Φωτορεπορτάζ και το στατιστικό του αγώνα

Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου επικράτησε του Παναθηναϊκού με 39-60 στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της Τελικής Φάσης του 30ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στα Λουτρά Αιδηψού.

Ο Κρόνος ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 0-13 1΄34΄΄. Ο Παναθηναϊκός σκόραρε για πρώτη φορά 38΄΄πριν το τέλος με μια ελεύθερη βολή (1-13), ενώ στη συνέχεια μείωσε σε 3-13. Ο Κρόνος με ένα σερί 5-0 ξέφυγε αρχικά με 3-18 και διατήρησε το προβάδισμα με 7-22, 4΄33΄΄ πριν το ημίχρονο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός με ένα επί μέρους σκορ 9-3 μείωσε σε 30-38 (1΄50΄΄) και στη συνέχεια σε 32-39 (1΄23΄΄). Ο Κρόνος κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα στο τέταρτο δεκάλεπτο ανεβάζοντας και πάλι τη διαφορά στο 39-56 3΄13΄΄, για να επικρατήσει με το τελικό 39-60.

Δεκάλεπτα: 3-13, 14-29, 32-42, 39-60
Διαιτητές: Κοτσιμπός, Ασλανίδης
Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης): Ζαρρή, Πρίφτη 5, Μπιλθικιώτη 7(1), Ζανίκα 6, Τίγκα, Ταφμίζι, Μαυράκη 4, Σώτου, Μόσχου, Κεφαλά, Κούκη 13, Δαυλάκου 4. 
Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Σταμούλης): Μπέκιου 4, Μποσγανά 28(1), Ανδροκοπούλου 5, Μπάκου, Σιγούρου, Τσαγκαροπούλου 12(1), Καραγκούνη 2, Ρετσίνα, Γρηγοροπούλου 8, Καρκαέλα, Χαλκιά, Ζιάκα 1.

Δηλώσεις

Καντζιλιέρης (προπονητής Παναθηναϊκού):  Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό για εμάς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κρόνο που κέρδισε δίκαια και καθαρά και του εύχομαι καλή συνέχεια, όπως και σε όλες τις ομάδες του τουρνουά καθώς σήμερα είναι η πρώτη μέρα. Ξεκινήσαμε χωρίς συγκέντρωση ενώ ήμασταν νευρικοί ειδικά στη επίθεση. Φάγαμε κάποια εύκολα καλάθια στην άμυνα, πήραν διαφορά στο σκορ και όταν σε αυτές τις ηλικίες συμβεί αυτό και μπεις στη διαδικασία να κυνηγήσεις και η άλλη ομάδα έχει ποιότητα είναι δύσκολο να γυρίσει το σκορ. Κάναμε μια καλή προσπάθεια στο τρίτο δεκάλεπτο, κάποια στιγμή φτάσαμε στους 7 πόντους τη διαφορά. Θα μπορούσαμε σε εκείνο το κομβικό σημείο να κερδίσουμε ένα φάουλ και να είχαμε σκοράρει αλλά δεν τα καταφέραμε. Κάναμε την προσπάθειά μας, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι    

Σταμούλης (προπονητής Κρόνου): Καλή αρχή σε όλες τις ομάδες. Ήρθαμε εδώ στην όμορφη πόλη της Αιδηψού. Η διοργάνωση είναι καταπληκτική, οι άνθρωποι εδώ προσπαθούν για το καλύτερο και παρά τη ζέστη και τις δυσκολίες είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Η πρεμιέρα ήταν ένα ντέρμπι το οποίο πήγε καλά για εμάς, αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο. Καλή δύναμη σε όλες τις ομάδες γιατί θα χρειαστεί. Η συνέχεια είναι ακόμα μεγάλη.  

 Τα στατιστικά του αγώνα:































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια