Η τελευταία μέρα του 25ου αναπτυξιακού καμπ «Αρης Γραμμενίδης» της ΕΚΑΣΘ λεπτό προς λεπτό από τη Μίκρα-Φωτορεπορτάζ του Κώστα Γκόρα

Με τον πρώτο σταθμό άρχισε η σημερινή τελευταία μέρα του 25ου αναπτυξιακού καμπ «Αρης Γραμμενίδης» της ΕΚΑΣΘ. Στη συνέχεια μίλησε στα παιδιά ο Λίνος Χρυσικόπουλος, που τόνισε ότι το καλοκαίρι είναι η περίοδος που πρέπει να δουλεύουν και τους προέτρεψε να ακολουθήσουν τις οδηγίες των προπονητών τους στο καμπ. Τέλος απάντησε στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων αθλητών του καμπ.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ παρέλαβε τα αναμνηστικά από τον πρώτο αντιπρόεδρο της Ενωσης Γιάννη Τσουμή και έκανε «σντο» μαζί τους.











Στους σημερινούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα στο δεύτερο και τρίτο σταθμό, σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

Λεωνίδας-Θεμιστοκλής  51-30
Αλέξανδρος-Επαμεινώνδας 42-32

Αχιλλέας-Μιλτιάδης  37-28











Στους τελικούς των διαγωνιστικών συμμετείχαν οι καλύτεροι παίκτες κάθε ομάδας. Στους «Ηρωες του σύμπαντος» πρώτος ήταν ο Γκοτζαμανίδης του Μιλτιάδη, ενώ συμμετείχαν οι Βογιατζής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Κρυσταλίδης του Επαμεινώνδα, Σκουλαριώτης του Θεμιστοκλή, Σοϊλεμετζίδης του Λεωνίδα και Προβατίδης του Αχιλλέα.

Στα «Διαστημικά καλάθια» την κορυφή κατέκτησε ο Βογιατζής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ συμμετείχαν οι Παπαδόπουλος του Επαμεινώνδα, Οικονομούδης του Θεμιστοκλή, Καρπούζης του Μιλτιάδη, Κογιός του Λεωνίδα και Χορόζης του Αχιλλέα.

MVP του καμπ μετά από ψηφοφορία των προπονητών ανακηρύχτηκε ο Μιχάλης Σπρίντζιος του Μιλτιάδη, ενώ στην καλύτερη πεντάδα εκτός από τον προαναφερθέντα βρέθηκαν και οι Ιωάννης Δημητριάδης του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος του Επαμεινώνδα, Θεόδωρος Σκουλαριώτης του Θεμιστοκλή και Λάμπρος Τσιλιγκαρίδης του Λεωνίδα.

Οι απονομές έγιναν από όλους τους προπονητές που συμμετείχαν στο καμπ.

















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια