Η δεύτερη μέρα του 25ου αναπτυξιακού καμπ «Αρης Γραμμενίδης» της ΕΚΑΣΘ λεπτό προς λεπτό από τη Μίκρα-Φωτορεπορτάζ του Κώστα Γκόρα

Αρχισε στα δύο γήπεδα της Μίκρας η δεύτερη μέρα του 25ου αναπτυξιακού καμπ «Αρης Γραμμενίδης» της ΕΚΑΣΘ.
Οι αθλητές θα συμμετάσχουν σε σταθμούς που περιλαμβάνουν ντρίπλες και τελειώματα, ξεμαρκαρίσματα, φυσική κατάσταση, δύο εναντίον δύο, τρεις εναντίον τριών και τέσσερις εναντίον τεσσάρων και συνεργασίες.














«Οι Ηρωες του Σύμπαντος» ήταν ο τίτλος του σημερινού διαγωνιστικού. Ο αθλητής για να συνεχίσει να το εκτελεί πρέπει να ευστοχεί σε όλους τους σταθμούς. Αν αστοχήσει σε μια ενότητα θα πρέπει να βάλει καλάθι για να συνεχίσει στην επόμενη.

Αν ευστοχήσει στην προσωπική μειώνεται κατά δύο δευτερόλεπτα ο χρόνος, ενώ στο τρίποντο κατά τρία και κερδίζει ο καλύτερος χρόνος.











Στα σημερινά παιχνίδια σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Θεμιστοκλής-Αλέξανδρος 40-41
Μιλτιάδης-Λεωνίδας 49-48
Αλέξανδρος-Μιλτιάδης  27-45
Αχιλλέας-Λεωνίδας 29-34
Επαμεινώνδας-Θεμιστοκλής 27-28
Επαμεινώνδας-Αχιλλέας 32-50


Ο μοναδικός Ελληνας διαιτητής που θα σφυρίξει στο Παγκόσμιο Ανδρών τον Σεπτέμβριο στην Κίνα, Γιώργος Πουρσανίδης, ήταν ο σημερινός καλεσμένος. Ο Γιάννης Παπαθανασίου τον προλόγισε επισημαίνοντας ότι έχει περάσει από αυτή τη διαδικασία, ενώ τόνισε την επιστημονική του αλλά και την αθλητική του καριέρα. Ο ίδιος μίλησε στα παιδιά για τον ρόλο του διαιτητή στον αγώνα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι στόχος του πρέπει να είναι να περάσει όσο γίνεται απαρατήρητος.
Ο διεθνής ρέφερι απάντησε στις ερωτήσεις των παιδιών και παρέλαβε τα αναμνηστικά συμμετοχής στο καμπ από τον υπεύθυνο ανάπτυξης της Ενωσης Γιάννη Παπαθανασίου.  












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια