Αντίστροφη μέτρηση για το 2ο IRA CAMP

Αυτό που έγινε πέρυσι ήταν μόνο η αρχή, λάβετε θέσεις για αυτό που φέτος ακολουθεί. Η ισχύς εν τη ενώσει για τον Ηρακλή, με το δεύτερο #IRACAMP να βρίσκεται προ των πυλών.

Μπάσκετ -Στίβος -Βόλεϊ -Ποδόσφαιρο -Κολύμβηση -Ξιφασκία -Τζούντο -Ράγκμπι -Καταδύσεις -Συγχρονισμένη Κολύμβηση -Πόλο -Ζούμπα -Κουνγκ Φου -Βιωματικές δράσεις ΑΜΕΑ -Παιχνίδια στο δάσος -Εικαστικά -Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, παρέα με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα των αντίστοιχων αθλημάτων!

Παρέχονται δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και συμβουλευτική υποστήριξη (Καρδιολόγος, Ορθοπεδικός, Οφθαλμίατρος, Οδόντιατρος, Φυσιοθεραπευτής, Πρώτες βοήθειες, Διατροφολόγος, Παιδοψυχολόγος).

Θα υπάρχουν τρία γεύματα ανά ημέρα (Πρωινό/δεκατιανό/μεσημεριανό) και άφθονο νερό, χυμοί, αναψυκτικά χάρη στους χορηγούς.

Αν αναρωτιέστε πότε θα τα προλάβουν όλα από τις 18-23/Ιούνιου που θα διεξαχθεί το IRA CAMP, η απάντηση είναι θα κάνουν και άλλα που σας τα κρατάνε έκπληξη.

Πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά στα γραφεία του ΓΣ Ηρακλή (Αγίου Δημητρίου 159Β τηλ 2310207715), στο Irastore, στους εφόρους των τμημάτων του ΓΣ Ηρακλή, στην υπεύθυνη του καμπ Ρωσιάδου Ελεονώρα 6973443030.

Θα υπάρξει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια