Η τελετή λήξης στο Πανελλήνιο Νεανίδων-MVP η Μπουντούρη-Πρώτη σκόρερ η Δασκουλίδου

Με την παράταξη των ομάδων στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου Ιστιαίας άρχισε η τελετή λήξης των αγώνων του 33ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Πρώτη σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε η Βασιλική Δασκουλίδου του ΟΑ Χανίων που παρέλαβε το έπαθλο από τη κα Ευγενία Φραγκούλη, μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ.

Πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η Ελισάβετ Μπουντούρη του Πρωτέα Βούλας που πήρε το βραβείο από τον κ. Άρη Μελετίου, πρόεδρο της ΕΣΚΑΣΕ.

Στην καλύτερη πεντάδα αναδείχθηκαν οι: Ιωάννα Κριμίλη (ΠΑΟΚ), Βασιλική Δασκουλίδου (ΟΑ Χανίων), Ελισάβετ Μπουντούρη (Πρωτέας Βούλας), Σύνθια Εζέτζα (Παναθηναϊκός), Ιωάννα Χατζηλεοντή (Πρωτέας Βούλας), με την απονομή να πραγματοποιεί ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, κ. Γιάννης Αλεξόπουλος.

Στον έκτο Σύλλα Αιδηψού το αναμνηστικό παρέδωσε ο ειδικός γραμματέας της ΕΣΚΑΣΕ κ. Γιώργος Χαρατσής. Στον πέμπτο Πιερικό Αρχέλαο την απονομή έκανε το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ, κ. Άγγελος Παπανικολάου. Στον τέταρτο ΟΑ Χανίων τα αναμνηστικά παρέδωσε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ κ.Νίκος Φαρμάκης. Στον τρίτο ΠΑΟΚ τα μετάλλια και τα αναμνηστικά παρέδωσαν το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ κ.Νίκος Φαρμάκης και ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ κ. Άρης Μελετίου. Στο δεύτερο Παναθηναϊκό τις απονομές έκαναν το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΣΚΑ κ. Ιωάννης Αλεξόπουλος και το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ κ. Άγγελος Παπανικολάου. Τέλος στον πρωταθλητή Ελλάδας Πρωτέα Βούλας τα μετάλλια και το κύπελλο απένειμαν ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ και πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Πρωταθλημάτων, κ. Αριστείδης Γολέμης και η Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού, κα Λίνα Ευσταθίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια