Σπόρτιγκ: «Να ανακαλέσει ο Βασιλειάδης»

Από τη διοικούσα επιτροπή του Σπόρτιγκ πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Με μεγάλη έκπληξη ακούσαμε τις δηλώσεις του προέδρου του Πρωτέα Βούλας σχετικά με τα των μεταξύ των ομάδων μας αγώνων στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών.

Για τους έχοντες επίγνωση του χώρου, κυρίως για την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε, είναι φανερό ότι ο κύριος Βασιλειάδης ψάχνει απεγνωσμένα για οποιασδήποτε βαρύτητας δικαιολογίες, προκειμένου να δικαιολογήσει στους περί αυτόν, τη τεράστια αποτυχία της ομάδας του, που κατάφερε να υποβιβαστεί στην Α2 έχοντας στην σύνθεσή της δύο (2) από τις πλέον έμπειρες και ικανές ξένες, όπως είναι η Diana Delva και η Keani Albanez, που μόλις πριν 2 χρόνια παίζοντας για τον Παναθηναϊκό τον οδήγησαν στο τελικό του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Να θυμίσουμε στον κ. Βασιλειάδη, ότι η ομάδα του φέτος έχασε 4 κρίσιμα παιχνίδια στη παράταση εναντίον ομάδων με τις οποίες ανταγωνιζόταν για τη παραμονή στην Α1 (2 με Ελευθερία Μοσχάτου, ένα με Σπόρτιγκ και ένα με Καλύβια).

Σ’ όλα αυτά τα παιχνίδια, κε Βασιλιεάδη, τι δεν πήγε καλά για την ομάδα σας; Μήπως κάτι δεν κάνατε καλά εσείς και οι συνεργάτες σας; Πάλι φταίνε οι ‘άλλοι’;

Κύριε Βασιλειάδη ο ιστορικός ΑΟ Σπόρτιγκ δεν θα ανεχθεί οποιαδήποτε αναφορά του ονόματός του στις μυθοπλασίες σας.

Σας θυμίζουμε ότι ο ΑΟ Σπόρτιγκ είναι ο αυτοκράτορας του γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα με 21 κατακτήσεις εθνικών πρωταθλημάτων γυναικών, 3 κυπέλλων Ελλάδας, 11 κυπέλλων ΕΣΚΑ, και η μόνη Ελληνική Ομάδα με παρουσία σε δύο Ευρωπαϊκά Φαϊναλ 4 Ευρωλίγκας Γυναικών. Δεν είστε σε θέση να διαγράψετε τέτοια ιστορία με φαντασιώσεις σας.

Επειδή συμπεριφορές και ξεσπάσματα, σαν αυτά στη συνέντευξή του κ. Βασιλειάδη στο sportshero.gr, είναι απαράδεκτα και άκρως επικίνδυνα για το χώρο του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ:

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η βαριά ιστορία του ΑΟ Σπόρτιγκ δεν μας επιτρέπει να «κλείσουμε τα αυτιά μας» σε τέτοιου είδους αθλιότητες από όπου και με οποιαδήποτε αφετηρία και αν προέρχονται!

Απαιτούμε ο κ. Βασιλειάδης να ανακαλέσει τις δηλώσεις του και να ζητήσει συγνώμη από τον ΑΟ Σπόρτιγκ αλλά και από ολόκληρο το Ελληνικό Γυναικείο Μπάσκετ.

Σε αντίθετη περίπτωση απαιτούμε και ελπίζουμε ο Αθλητικός Δικαστής και η Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας να τον καλέσουν πάραυτα για να δώσει εκεί τις εξηγήσεις του και να καταθέσει τις αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια