Ανατόλια: «Αγωνιστήκαμε για την ιστορία μας και την αξιοπρέπεια του μπάσκετ»

Ο ΣΑΑΚ Ανατόλια εξέδωσε πριν από λίγο την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σήμερα έπεσε για την ομάδα μας νικηφόρα για 27η φορά (27-3), η αυλαία μιας απόλυτα επιτυχημένης χρονιάς που χάρισε στον σύλλογο μας εκπληκτικά συναισθήματα.

Τα μεγαλύτερα συγχαρητήρια ανήκουν σε αυτούς τους εκπληκτικούς αθλητές που αποτέλεσαν το φετινό μας ρόστερ και το ακούραστο staff που όλη την χρονιά έκανε κατάθεση ψυχής. Σε όλους και σε κάθε έναν ξεχωριστά.

Απόψε για μια ακόμη φορά ο Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια αγωνίστηκε για την ιστορία του και την αξιοπρέπεια του μπάσκετ το οποίο πρεσβεύει σε κάθε γωνία της Ελλάδας που αγωνίζεται. Αυτό έγινε σε μια περίοδο που το ελληνικό μπάσκετ από την κορυφή μέχρι και την τελευταία εθνική κατηγορία αναμφίβολα μπορεί να πει κανείς ότι βρίσκεται σε κρίση.

Παρόλη την παραφιλολογία που επικράτησε όλη την εβδομάδα, εμείς εκπληρώσαμε της αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στο ακέραιο και στεφθήκαμε με διαφορά πανάξια πρωταθλητές.

Θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα του ΓΣΕ Ελευθερούπολης που κατέλαβε την δεύτερη θέση και κέρδισε την άνοδο της και αυτή στην Α2.

Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν στις ομάδες του Α.Ο. Αγρινίου και του Φίλιππου Βέροιας που κατέλαβαν την 3η και 4η θέση αντίστοιχα και θα αγωνιστούν στα μπαράζ. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Ιδιαίτερα επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο κ. Περικλή Γερμανό και τους αθλητές του Α.Ο. Αγρινίου για την στάση τους στον αποψινό κρίσιμο αγώνα για την ομάδα τους. Με την άψογη συμπεριφορά τους κατάφεραν να περιορίσουν τις ελάχιστες «παραφωνίες» και να τιμήσουν το όνομα και την ιστορία της ομάδας τους.

Τέλος συγχαίρουμε τους διαιτητές του αγώνα κ. Τζαφλέρη και Ζαχαρή για μια άριστη διαιτησία καθώς και τις Αστυνομικές αρχές για την άψογη διαχείριση τους από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της παρουσίας μας στην πόλη του Αγρινίου».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια