Σημαντικές ατομικές διακρίσεις για τους εφήβους του Αρη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Η εφηβική ομάδα του Αρη κατέκτησε την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Ελευθερούπολη. Υπήρξαν όμως και ατομικές διακρίσεις των αθλητών σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, κάτι που δείχνει πολλά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σιδηροηλίας πρώτευσε στην κατηγορία της απόδοσης (Ranking) με 140 βαθμούς με δεύτερο επίσης τον παίκτη του Αρη, Βαλάντη Κουρτίδη με 105. Οι δύο παίκτες σκόραραν και τους περισσότερους πόντους του τουρνουά (99 ο Κουρτίδης και 98 ο Σιδηροηλίας), ενώ ήταν πρώτοι και στα εύστοχα δίποντα (29 ο Σιδηροηλίας και 28 ο Κπουρτίδης). Ο Σιδηροηλίας κέρδισε τα περισσότερα ριμπάουντ από κάθε άλλον παίκτη (50) (πρώτος και στα αμυντικά με 42) ενώ ο Κουρτίδης ήταν δεύτερος στα επιθετικά ριμπάουντ (14).

Ο βασικός πλέιμεκερ Κώστας Βλάσιος ανακηρύχθηκε δεύτερος στις ασίστ που μοίρασε (31), ενώ ο μικρότερος Όμηρος Νετζήπογλου (γεννημένος το 2002 με δικαίωμα να αγωνιστεί και του χρόνου στην εφηβική ομάδα) βγήκε τέταρτος στα κοψίματα (6) και τρίτος στα κλεψίματα (12) με πρώτο κι εκεί τον Γιάννη Σιδηροηλία (13).

Οι ατομικές αυτές διακρίσεις όμως δεν θα είχαν επιτευχθεί αν όλοι μαζί οι αθλητές δεν έβαζαν την ομάδα πάνω από το εγώ, κάτι που διαπιστώθηκε από όλους όσους παρακολούθησαν το τουρνουά και αναγνώρισαν την σπουδαία προσπάθεια των παιδιών και το καλό μπάσκετ που έπαιξαν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια