Υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος στο Πλαγιάρι με τον Θόδωρο Παπαδόπουλο, ο Χρήστος Σπανός-Το βιογραφικό και η δήλωσή του για τις εκλογές

Υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος στην κοινότητα Πλαγιαρίου του Δήμου Θέρμης  με την «Δημοκρατική Ενότητα» του Θόδωρου Παπαδόπουλου, «κατεβαίνει» στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου το μέλος του ΔΣ της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου και έφορος των ανδρών, νέων και εφήβων, Χρήστος Σπανός.

Ο Χρήστος Σπανός ζει μόνιμα με την οικογένειά του στο Πλαγιάρι. Άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στον Αθλητισμό αφού διετέλεσε κατά το παρελθόν ενεργό μέλος της διοίκησης του Ορφέα Πλαγιαρίου και σήμερα είναι ενεργό μέλος στη διοίκηση της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της κατασκευής και τοποθέτησης τζακιών διατηρώντας δική του επιχείρηση. Είναι παντρεμένος με την Σταυρούλα Γιαννάκη με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, τον Αστέριο και τη Μαρία.

Ο ίδιος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με μεγάλη χαρά και αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω τη συμμετοχή μου στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές με το συνδυασμό «Δημοκρατική Ενότητα» και επικεφαλής τον επιτυχημένο Δήμαρχό μας Θεόδωρο Παπαδόπουλο. Η υποψηφιότητά μου αυτή εκφράζει και τη μεγάλη διάθεσή μου για προσφορά στον τόπο μας, το Πλαγιάρι που όλοι αγαπάμε. Στο πρόσωπο του Θεόδωρου Παπαδόπουλου αναγνωρίζω την ικανότητα και τη γνώση του να συνεχίσει να διοικεί με αποτελεσματικότητα τον Δήμο μας. Στόχος μου η αδιάκοπη προσπάθεια συμμετοχής στην γενική εξέλιξη της τοπικής μας κοινωνίας, σε αθλητικό επίπεδο, μέσα από τον εθελοντισμό και τη συνεργασία με κάθε φορέα ή φυσικό πρόσωπο που θα μπορούσε να προσφέρει σε αυτό το σκοπό, ώστε να δημιουργήσουμε μια καλύτερη κοινωνία για τους ανθρώπους που ζουν και δραστηριοποιούνται στη περιοχή μας. Ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και εύχομαι να φανώ αντάξιος της στήριξής σας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια