Οι βετεράνοι κοντά στο «Ασυλο του Παιδιού»

Το ελληνικό μπάσκετ συμπληρώνει φέτος, όπως και το «Ασυλο του Παιδιού», 100 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στην ελληνική κοινωνία.

Σε μια πολύ ωραία πρωτοβουλία που πήραν οι Βετεράνοι της Καλαθοσφαιριστές της Θεσσαλονίκης διά του πρόεδρου τους Πάρη Πέτρα, έλαβε χώρα χθες στο κλειστό της ΧΑΝΘ ένα φιλικό παιχνίδι για την ενίσχυση του συλλόγου. 

Παρουσία πολλών παικτών του παρελθόντος έγινε ένα δυνατό ματς από τα παλιά με σκοπό την ενίσχυση της προσπάθειας που γίνεται στο «Ασυλο του Παιδιού», με τους Λάκη Τσάβα και Μιχάλη Γιαννουζάκο να βρίσκονται στους πάγκους.

Η πρόεδρος , κ. Μαρία Ευθυμιάδου, ευχαρίστησε άπαντες για την παρουσία τους. Παρόντες ήταν ο Απόστολος Τζιτζικώστας και η Βούλα Πατουλίδου, ενώ παίκτες όπως οι Καρατζουλίδης, Κακιούσης, Λάππας, Μπαλογιάννης, Σταυρόπουλος, Τακιανός, Μασλαρινός, Κούβελας και πολλοί άλλοι ξαναφόρεσαν τη στολή και θυμήθηκαν τα παλιά.

«Αυτές οι εκδηλώσεις έχουν ιερό σκοπό και εμείς από τη μεριά μας θα είμαστε πάντα αρωγοί σε τέτοιες προσπάθειες», τόνισε ο Πάρης Πετράς. Την ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν ο Τέλης Ζουρνατζίδης και ο Νίκος Σταυρόπουλος, ενώ από την ΚΑΕ Αρης ο Χάρης Παπαγεωργίου.

Οσοι βρέθηκαν στο κλειστό παρακολούθησαν ένα διαφορετικό παιχνίδι, που θύμισε παλιές στιγμές και είχε ιερό χαρακτήρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια