Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις Συκιές με τον Λάζαρο Ωραιόπουλο ο Χρήστος Κατσής-Το βιογραφικό του-Τι δήλωσε για τις εκλογές

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην εκλογική ενότητα Συκεών με την παράταξη Άλμα στο Μέλλον και υποψήφιο δήμαρχο τον Λάζαρο Ωραιόπουλο, κατεβαίνει στις εκλογές ο προπονητής του ΒΑΟ Χρήστος Κατσής.

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να ζεί μαζί με την οικογένειά του, τη σύζυγό του Κατερίνα και τα τρία παιδιά τους, την Αναστασία, την Βίκυ και τον Κυριάκο-Μάριο , στις Συκιές.

Είναι πτυχιούχος οδοντοτεχνίτης αλλά βιοπορίζεται ασκώντας επιχειρηματική δραστηριότητα ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Από τα παιδικά του χρόνια υπηρετεί τον αθλητισμό από διάφορες θέσεις. Υπήρξε καλαθοσφαιριστής του Β.Α.Ο., του ιστορικότερου συλλόγου στο Δήμο, επί δεκαπέντε συναπτά χρόνια με τον οποίο αγωνίστηκε από τις ακαδημίες ως την Β΄ Εθνική κατηγορία. Στη συνέχεια ως διπλωματούχος προπονητής μπάσκετ εργάστηκε στις γυναικείες ομάδες του ΠΑΟΚ (πήρε πρωτάθλημα και κύπελλο), στον Μακεδονικό Νεάπολης (πρωτάθλημα και άνοδος στην Α2). Εργάστηκε επίσης στις ακαδημίες μπάσκετ του Μακεδονικού, του Αίαντα Ευόσμου.  Τα τελευταία επτά  χρόνια επέστρεψε και προσφέρει ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στην αγαπημένη του ομάδα το Β.Α.Ο.

«Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές κατέρχομαι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην εκλογική ενότητα Συκεών με την παράταξη Άλμα στο Μέλλον και υποψήφιο δήμαρχο τον Λάζαρο Ωραιόπουλο γιατί πιστεύω ότι είναι επιτακτική πιά η ανάγκη ο Δήμος μας να ανανεωθεί σε πρόσωπα σε ιδέες και σε πρακτικές. Νέοι άνθρωποι, καταξιωμένοι στον τοπικό κοινωνικό στίβο, ξεκούραστοι και άφθαρτοι με διάθεση για προσφορά πρέπει να πάρουν την σκυτάλη, γιατί μπορούμε και καλύτερα, γιατί θέλουμε περισσότερα…», δήλωσε για τις εκλογές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια