Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την Κατερίνα Νοτοπούλου ο Βασίλης Σιωμάδης-Το βιογραφικό του

Ο Βασίλης Σιωμάδης, με εικοσαετή εμπειρία στην κατάρτιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και στην προώθηση της τοπικής επιχειρηματικότητας έχει ένα όραμα. Η Θεσσαλονίκη να γίνει κέντρο των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Μοιράζεται το ίδιο όραμα και προχωρά μαζί με την Κατερίνα Νοτοπούλου. Να τι δήλωσε:

«Με την ευκαιρία της επίσημης κατάθεσης στο Πρωτοδικείο του Συνδυασμού Θεσσαλονίκη Μαζί, Ανοιχτή Πόλη από την Επικεφαλής του και Υποψήφια Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, στον οποίο συμμετέχω ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, θα ήθελα να πω λίγα λόγια για τον εαυτό μου.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Δήμο Θεσσαλονίκης, όπου συνεχίζω έως σήμερα να κατοικώ, να εργάζομαι και να δρω ως ενεργός πολίτης, συνεπώς γνωρίζω πολύ καλά τις δυνατότητες αλλά και τα προβλήματα του Δήμου.

Είμαι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, απόφοιτος του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ, και δραστηριοποιούμαι σχεδόν 30 χρόνια με την επαγγελματική κατάρτιση, την ενίσχυση της μικρο-επιχειρηματικότητας, και τη προώθηση της περιφερειακής συν-ανάπτυξης στα Βαλκάνια και την ΝΑ Ευρώπη.

Διατέλεσα επίσης για αρκετά χρόνια μέλος Δ.Σ της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης και της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, αποκτώντας έτσι πολύτιμη εμπειρία σε θέματα δημόσιας διοίκησης αλλά και βαθιά γνώση των αναπτυξιακών προοπτικών της Θεσσαλονίκης.

Συμμετείχα από τα φοιτητικά μου χρόνια σε όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες του τόπου, μέσα από τον μεγάλο προοδευτικό και δημοκρατικό χώρο και συνεχίζω να συμμετέχω ενεργά μαζί με την Κατερίνα Νοτοπούλου, μέσα από τον συνδυασμό Θεσσαλονίκη Μαζί Ανοιχτή Πόλη, την οποία την ευχαριστώ θερμά που με επέλεξε να πορευτούμε μαζί».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια