Πρώτο βήμα για τους νέους των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων-Επικράτησαν στο τέλος με 68-65 του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Υστερα από συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι οι νέοι των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων επικράτησαν με 68-65 του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο πρώτο παιχνίδι του φάιναλ φορ νέων της ΕΚΑΣΘ στο φιλόξενο κλειστό της Νεάπολης.  

Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν προβάδισμα στο σκορ από την αρχή του αγώνα. Στο 36ο λεπτό ο κορυφαίος παίκτης του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Σιπητάνος, έκανε το πέμπτο του φάουλ, ενώ δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα οι Μαχητές πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με 62-63.

Ο Βαγιάτης με δύο βολές έδωσε προβάδισμα στο Μέγα, όμως με τρίποντο ο Παλιαχάνης ξανάδωσε διαφορά στην ομάδα των Πεύκων. Ο Συμεών ευστόχησε σε μία βολή, δύο δεύτερα πριν το τέλος, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με μία βολή του Λαζάρου και άλλη μία του Παλιαχάνη μετά την αποβολή του προπονητή των ηττημένων για διαμαρτυρία.

Δεκάλεπτα: 24-21, 47-40, 58-52, 65-68
Διαιτητές: Σιταρίδης-Κουκουλεκίδης-Μπαχτσεβανόπουλος
Μέγας Αλέξανδρος (Κασαπίδης-Γιαχανατζής): Συμεών 3, Γκολέμας 6, Βαγιάτης 9(1), Σιπητάνος 30(4), Ορφανίδης 6, Λάζαρης 3, Καραβασίλης, Γιαννιός 8(2).
Μαχητές Πειραματικό Πεύκων (Παπαβασιλείου-Κουγιουμτζίδης): Καραγιαννίδης 15, Παλιαχάνης 7(1), Κλωνάρας 11(1), Τσιμίδης 11, Βαϊντερλής, Χριστοφόρης, Λαζάρου 24.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια