Ο Ηρακλής ευχαριστεί, συγχαίρει και ετοιμάζεται για την Α1 ανδρών

Η ΚΑΕ Ηρακλής με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, στην οποία η ομάδα πέτυχε την άνοδό της στην Basket League της επόμενης περιόδου, με ανακοίνωσή της, επιθυμεί να ευχαριστήσει:

«Τους αθλητές, προπονητές, ιατρούς, φυσιοθεραπευτές, στελέχη και συνεργάτες της ομάδας για τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση και την αγάπη με την οποία περιέβαλλαν την προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου. Παράλληλα ευχαριστούμε τον προπονητή κ.Ελ. Χατζηκυριακίδη που και αυτός έβαλε ένα λιθαράκι στη φετινή επιτυχία της ομάδας μας, όπως και τον αθλητή Εντβίνας Σέσκους.

Τον απαράμιλλο φίλαθλο κόσμο μας, που βοήθησε τα μέγιστα στην επιτυχία της προσπάθειας καθ΄όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η υποδειγματική παρουσία του κοντά μας, σε όλους τους αγώνες, εντός και εκτός έδρας, ήταν καταλυτική για την παρουσία της Ομάδας μας, με αποκορύφωμα την τελευταία αναμέτρηση με την Καστοριά, όπου όλη η μπασκετική και φίλαθλη Ελλάδα κατάλαβε τι κερδίζει πλέον το Άθλημα με την επιστροφή μας στην Α1.

Τους χορηγούς και υποστηρικτές μας που βοήθησαν τα μέγιστα (Nutrimedika, Δίγκας Ιατρικά, Glass Cleaning, Cap Sport, Ιατρικό Κέντρο αντιμετώπισης Αθλητικών Κακώσεων Sports-Medicine.gr, Picanha Meat and More, Μεταλλικό Νέρο Βίκος), αλλά και όσους ανώνυμα και από το υστέρημά τους συντάχθηκαν δίπλα μας και στον Πρόεδρο μας Θ. Δρακόπουλο.

Τον Γυμναστικό Σύλλογο Ηρακλής, τη "μάνα" της Οικογένειας μας, καθώς και όλα τα Τμήματά του, για την διαρκή συμπαράσταση παραγόντων, μελών, αθλητών και προπονητών στην προσπάθεια μας, αλλά και τους Βετεράνους αθλητές μας για την παρουσία τους στο πλευρό μας. Ενωμένοι θα πετύχουμε ακόμη πιο πολλά και σύντομα ορισμένα θα δείξουν ότι ο Ηρακλής επιστρέφει δυναμικά.

Παράλληλα συγχαίρει:

Τον Ιωνικό Νίκαιας για την 1η θέση του πρωταθλήματος και την εξαιρετική αγωνιστική του εικόνα και διοικητική συνέπεια, την Καστοριά για την 3η θέση και την ανταγωνιστική της εικόνα εντός και εκτός έδρας, όπως και τα σωματεία του ΑΣ Καρδίτσας και του ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου για την αξιέπαινη παρουσία τους στα πλέιοφς του πρωταθλήματος, καθώς και τα σωματεία Ερμή Αγιάς Λάρισας, Διαγόρα Δρυοπιδέων, Νέου Ψυχικού, Ιπποκράτη Κω, Αμύντα, Απόλλωνα Πάτρας, Κόροιβου Αμαλιάδας, Αμαρουσίου, Ευρώπης Πευκοχωρίου, Εθνικού Πειραιά για την αξιόμαχη και αξιοπρεπή παρουσία καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, η οποία και φέτος ήταν ομολογουμένως συναρπαστική μέχρι τέλους, αλλά και την ΕΟΚ για την άψογη διοργάνωση του πρωταθλήματος και την κατανόησή που έδειξε στα αιτήματά μας για αλλαγή ημέρας, ώρας αγώνων μας και τις διαδικτυακές μεταδόσεις όλων των αγώνων της Ομάδας μας, που ήταν η μόνη που μετέδωσε όλα σχεδόν τα παιχνίδια της και φέτος.

Η ΚΑΕ επιθυμεί να ξεκαθαρίσει πως με την παρουσία της στην Basket League θα αποτελέσει ισχυρό σύμμαχο κάθε φωνής που επιθυμεί τη διαρκή βελτίωση του Ελληνικού Πρωταθλήματος Α1 Κατηγορίας, σε όλα τα επίπεδα, πως διαχρονικά ήταν αρωγός κάθε προσπάθειας που βασίζεται στη νομιμότητα και πως με βάση αυτές τις αρχές είναι έτοιμη να παρουσιάσει τις προτάσεις της για το παρόν και το μέλλον του Αθλήματος που όλοι αγαπάμε, τις οποίες και θα καταθέσει αρμοδίως στα επόμενα συμβούλια της διοργανώτριας αρχής και στην Ελληνική Ομοσπονδία.

Καλεί τον Φίλαθλο Κόσμο της σε εγρήγορση και πλήρη συστράτευση για μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά, για την οποία ήδη βάζουμε τις βάσεις, όμως είναι δεδομένο ότι απαιτείται η συμπαράσταση όλων.

Σήμερα ο κ. Πρόεδρος της ΚΑΕ, Θεόδωρος Δρακόπουλος, παρουσία μελών του δ.σ. και στελεχών της ΚΑΕ, συναντήθηκε επί 4ωρο με την Τεχνική Ομάδα υπό τον Προπονητή μας Κώστα Μέξα, όπου καταγράφηκαν τα θεμέλια για μια παρουσία όπως αρμόζει στην Ιστορία του Ηρακλή, αξιοπρεπή, περήφανη και ανταγωνιστική, γνωρίζοντας τις συνθήκες που επικρατούν και τα δεδομένα της εποχής. Τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα και συμφωνήθηκαν οι πρώτες κατευθυντήριες γραμμές και κινήσεις.

Τις επόμενες ημέρες θα αναπτυχθούν αυτές οι αρχές και θα ανακοινωθούν σημαντικά στοιχεία της Νέας Αρχής μας σε επίσημη συνέντευξη Τύπου της Διοικήσεως και της Τεχνικής Ηγεσίας, όπου και θα παρουσιαστούν και οι πυλώνες ανάπτυξης και βιωσιμότητας της ΚΑΕ.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο στα πιο δύσκολα μονοπάτια, τα οποία άλλωστε πρώτοι εμείς χαράξαμε στις αρχές του 20ου αιώνα, για το Ελληνικό Μπάσκετ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια