Αυλαία με χαμόγελα και πολύ μπάσκετ στο Thess Cup 2019-Φωτορεπορτάζ

Έπεσε προχθές η αυλαία του 6ου Διεθνούς Τουρνουά U12 ThessCup 2019, που διοργάνωσαν από κοινού ο Ναύαρχος Βότσης και ο Αχιλλέας Τριανδρίας.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει: «Ακόμα ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του, ένα ταξίδι στο οποία συμμετείχαν για πρώτη φορά 16 ομάδες και είχε τα πάντα: δυνατά και αμφίρροπα ματς, συναρπαστική εξέλιξη, πάθος και θέαμα, αλλά και εξαιρετικό κλίμα από αθλητές, προπονητές και κοινό, εναρμονισμένο με τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι.

Την κατάκτηση της κορυφής και τον τίτλο του Πρωταθλητή πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε στον τελικό του περσινού νικητή, Αχιλλέα Τριανδρίας. Στον μικρό τελικό η Παρτιζάν Σκοπίων νίκησε τον Άρη και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

MVP του τουρνουά αναδείχτηκε ο Γιώργος Μπουρνελές του Ολυμπιακού. Πρώτος σκόρερ ο Κώστας Καιμακάμης, από τους Ικάρους Σερρών. Πρώτος ριμπάουντερ της διοργάνωσης ήταν ο Θωμάς Κασιάνος του Άρη, ενώ πρώτος στις ασίστ αναδείχτηκε ο Στρατής Μαγγανάρης του Αχιλλέα Τριανδρίας και πρώτος στα κλεψίματα ο Στέλιος Πηλίδης, επίσης από την ομάδα της Τριανδρίας.

 Στην καλύτερη πεντάδα του tουρνουά συμπεριλήφθηκαν οι Γιώργος Μπουρνελές (Ολυμπιακός), Στέλιος Πηλίδης (Αχιλλέας Τριανδρίας), Βασίλης Καζαμίας (ΠΑΟΚ), Nikola Janicic (Partizan) και Βασίλης Πουρλίδας (Ζαφειράκης Νάουσας). Στον συναρπαστικό διαγωνισμό τριπόντων, που διεξήχθη στο ημίχρονο του μεγάλου τελικού, επικράτησε ο Νικήτας Γιορανίδης της ΧΑΝΘ».

Οι διοργανωτές αναφέρουν τα εξής:

«Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για ακόμα μια φορά θερμά όλους τους αθλητές, προπονητές, γονείς και φιλάθλους, και φυσικά τις ομάδες του Ολυμπιακού, του Αχιλλέα Τριανδρίας, της Παρτιζάν Σκοπίων, του Άρη, του Ζαφειράκη Νάουσας, του Ναυάρχου Βότση, του ΠΑΟΚ, του Μαντουλίδη, των Ικάρων Σερρών, των Μουδανιών, του Αστέρα Πλαγιαρίου, του Άτλαντα Πάφου, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, της ΧΑΝΘ και του Αριστοτέλη Επανομής, που μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτό το τουρνουά.

Ακόμα, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές της διοργάνωσης από τον Ν. Βότση και τον Αχιλλέα Τριανδρίας, γιατί χωρίς τη συνδρομή τους δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί αυτό το Τουρνουά, στην ψηφιακή "ψυχή" του Thess Cup αλλά και γιατρό μας, Ηλία Οικονόμου, που δημιούργησε και το website της διοργάνωσης, στους χορηγούς μας, CrossOver Basketball και Join Us Travel, που μας στήριξαν για άλλη μια χρονιά, στους διαιτητές των αγώνων, που είχαν εξαιρετική παρουσία και τέλος στον υπεύθυνο των γηπέδων της Μίκρας, Κώστα Ιωαννίδη, για την διευκόλυνση με τα γήπεδα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, με πολλή όρεξη και διάθεση να δημιουργήσουμε και να παρουσιάσουμε ένα ακόμα καλύτερο τουρνουά».



































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια