“Η κορυφή έχει «κιτρινόμαυρο» φόντο!-Οι παίκτες του Δημήτρη Μπουσβάρου έδειξαν τον δρόμο”-Αφιέρωμα του Στέλιου Παρθενάκη στη “Metrosport” για το εφηβικό του Αρη

Ο μπασκετικός Αρης μπορεί να απέχει τον τελευταίο καιρό από κάποιον τίτλο, αλλά τα τμήματα υποδομής και πιο συγκεκριμένα οι παίκτες του Δημήτρη Μπουσβάρου έδειξαν τον δρόμο.

 Με πίστη προσπάθησαν κέρδισαν τον “τελικό” κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Μίκρα, που είχε πάνω από 1000 άτομα, κερδίζοντας άξια με 76-70 το βράδυ της Τρίτης.

Το ντέρμπι ανάμεσα στις δυο ομάδες συγκέντρωσε όλο το ενδιαφέρον της μπασκετικής Θεσσαλονίκης, δείγμα πως το μπάσκετ ο μπάσκετ παραμένει πόλο έλξης στην “μπασκετομάνα”!

Φυσικά, η επιτυχία πανηγυρίστηκε δεόντως από όλη την οικογένεια του Αρη, ενώ ο Κώστας Βλάσιος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης. Θα πρέπει να αναφερθεί πως οι “κιτρινόμαυροι” ανακηρύχτηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητές Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Χάρης Παπαγεωργίου, ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας Θωμάς Ντούλης, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ, Ακης Παρταλίδης, το μέλος της διοίκησης Τάσος Μωϋσιάδης ήταν κοντά.

Ακόμα,ο Γιάννης Καστρίτης, ο Σάββας Καμπερίδης, Βαγγέλης Σπυρίδης και Δημήτρης Βαρβούνης ήταν εκεί, όπως και οι Παναγιώτης Μπουντοβίνος και Θόδωρος Αλεξιάδης.

Επίσης,από τους παίκτες, ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο Δημήτρης Φλιώνης, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο Βασίλης Χρηστίδης, ο Στράτος Βουλγαρόπουλος παρακολούθησαν την προσπάθεια .

Οι έφηβοι του Αρη πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του τίτλου, ειδικά τη στιγμή της απονομής όταν ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Σιδηροηλίας σήκωσε ψηλά το κύπελλο του πρωταθλητή Θεσσαλονίκης! Μάλιστα, φώναζαν “Κύπελλο, Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό”, όντας ανακουφισμένοι για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην ΕΚΑΣΘ. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η τελική φάση θα γίνει στις Ελευθερούπολη 1 με 5 του Μάη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας Δημήτρης Μπουσβάρος μίλησε στη “Μ” για τον τίτλο. “Τα παιδιά αυτά έχουν ταλέντο και πνευματική δύναμη. Πήραμε δυο σερί χρόνια τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη και είναι μεγάλη χαρά για τον Αρη. Τα Πρωταθλήματα αποδεικνύουν τη δουλειά που γίνεται και είμαι πολύ χαρούμενος που κοουτσάρω αυτά τα παιδιά. Εχουν μέλλον και θα πρέπει να προωθηθούν και στο ανδρικό τμήμα”.

Οι τρεις σωματοφύλακες του Αρη, Γιάννης Σιδηροηλίας, Βαλάντης Κιουρτίδης και Κώστας Βλάσιος δήλωσαν πεισμωμένοι για το Πανελλήνιο και αφιέρωσαν τον τίτλο σε όλο τον Αρη. “Είμαστε πολύ χαρούμενοι,δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα. Αφιερώνουμε τον τίτλο στα 105 του συλλόγου”, τόνισε ο αρχηγός Γιάννης Σιδηροηλίας.

Ο Βαλάντης Κιουρτίδης ήταν πιο προσγειωμένος. “Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά νομίζω πως πήραμε δίκαια τη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, πάμε τώρα για το καλύτερο στο Πανελλήνιο”.

Ο MVP Κώστας Βλάσιος ήταν φανερά ο πιο εκδηλωτικός πήρε το Κύπελλο από τον Χάρη Παπαγεωργίου. “Επαναλάβαμε την περσινή μας επιτυχία, ευχαριστούμε πολύ όλους για τη στήριξη. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο στο Πανελλήνιο, είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας”.

Ο Χάρης Παπαγεωργίου, διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της ΚΑΕ, μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους εφήβους. “Ο Αρης σε όλα τα επίπεδα είναι αναγκασμένος να κυνηγάει τίτλους. Είναι στο dna του συλλόγου. Είναι άξιοι πρωταθλητές”.

Φυσικά, όλοι οι παίκτες είχαν το δικό τους μερίδιο επιτυχίας. Ακόμα στο ρόστερ ήταν οι: Γιώργος Κορώτσιος, Στέργιος Σπόντης, Δημήτρης Βάνης, Λάμπρος Φρύδας, Απόστολος Βουρτζούμης, Ανέστης Ανδρέου, Ομηρος Νεπητζόγλου, Γιώργος Δεληγκάρης, και Θόδωρος Γκοτζαμανίδης.

 Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια