Καλαμπάκου: «Επιστρέφουμε εκεί που ανήκουμε»

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε και μαθηματικά την επάνοδό του στην Α1 Γυναικών, πανηγυρίζοντας τη νίκη του επί του Φάρου μαζί με τους περίπου εξακόσιους φιλάθλους του που βρέθηκαν στο «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Οι παίκτριες του Γιώργου Καντζιλιέρη ξεπέρασαν και το εμπόδιο του συγκροτήματος του Κερατσινίου, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου της Α2 Γυναικών, με το παρών στο κλειστό να δίνουν αντιπροσωπίες από όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, πέραν του κόσμου του που στήριξε μαζικά την ομάδα.

Πανευτυχείς ήταν οι παίκτριες μετά το τέλος του ματς, για την επίτευξη του στόχου τους, με την Άσπα Καλαμπάκου να τονίζει:

«Είμαστε πολύ χαρούμενες εγώ και οι συμπαίκτριές μου που καταφέραμε και πετύχαμε το στόχο μας και επιστρέφουμε εκεί που ανήκουμε. Από την αρχή της χρονιάς το μυαλό μας ήταν να πάρουμε την άνοδο και σήμερα (χθες, 31/03) το καταφέραμε και μαθηματικά».

Όσον αφορά στο πώς επιβλήθηκαν του Φάρου Κερατσινίου, συμπλήρωσε:

«Στο αγωνιστικό μέρος μπήκαμε νωθρά στην αρχή, ωστόσο τα καταφέραμε και νικήσαμε το παιχνίδι που θέλαμε τόσο πολύ. Από εκεί και πέρα, μένουν ακόμα τρία ματς, στα οποία πρέπει να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση και να αποδείξουμε για ποιο λόγο είμαστε στην πρώτη θέση».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια