Ανετα ο Ολυμπιακός στον Πανιώνιο


Ο Ολυμπιακός πέρασε από τον Πανιώνιο με κορυφαία την Τόμας.
Για τον Πανιώνιο καλύτερη ήταν η Κόρινεκ.
Διαιτητές: Παυλόπουλος-Φραγκούλη
Δεκάλεπτα: 15-19, 26-36, 37-50, 49-69
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ρουμπελάκης): Καλογήρου, Σπαθάρου 5(1), Γιαννακούλια, Μαγκλάρα, Στεφανίδου 2, Ηλιοπούλου, Γρηγορίου, Μπρουκ 11(1), Διέλα 4, Θεοδωρομανωλάκη, Κόρινεκ 20, Τόμπκινς 7.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παντελάκης): Τόμας 16(3), Σταμάτη 8(2), Αυτζή 2, Παυλοπούλου 5(1), Νικολοπούλου 2, Σωτηρίου 6, Τίκβιτς 12, Λίτσι, Τζόνσον 12, Κοσμά, Σταμολάμπρου 6.
Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε μετά το παιχνίδι ότι: «Κατακτήσαμε άλλη μία νίκη και είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτό. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, παραμένουμε αήττητοι και συνεχίζουμε το σερί μας στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος για την απόδοσή μας και σκοπός μας είναι παιχνίδι με το παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε καλό μπάσκετ».


Η Τζέσικα Τόμας υποστήριξε μετά το παιχνίδι: «Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο όταν και ανέβηκαν τα ποσοστά μας. Εκτελέσαμε καλύτερα σε αυτό το διάστημα και έτσι ξέφυγε η διαφορά. Στην αρχή μπήκαμε καλά στο ματς, όμως είχαμε μία κοιλιά στην απόδοσή μας. Το σημαντικό είναι ότι ήμασταν θετικοί στην άμυνά μας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και σταματήσαμε τον αντίπαλό μας όποτε ήταν δυνατόν. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και συνεχίζουμε την καλή δουλειά μας στις προπονήσεις».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια