Ολοταχώς για την πεντάδα τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη-Επικράτησαν με 78-67 της Βραζιλίας-Αγγέλης: «Συγχαρητήρια στα παιδιά»

Εχοντας προβάδισμα από τα μέσα της πρώτης περιόδου, τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη επικράτησαν με 78-67 της Βραζιλίας και θα αγωνιστούν αύριο με το νικητή του αγώνα Βόρεια Μακεδονία-Νέα Ζηλανδία για την πέμπτη θέση του Παγκοσμίου Σχολικού Πρωταθλήματος.

Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν με σερί 14-0 να μετατρέψουν το σε βάρος τους 8-11 σε 22-11 καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Στο τέλος οι Βραζιλιάνοι κατάφεραν να μειώσουν σε 64-60, εκμεταλλευόμενοι τις απουσίες των Νικολαϊδη και Τσάμη που αποβλήθηκαν με δύο πολύ αυστηρά αντιαθλητικά φάουλ στις αρχές της τρίτης και της τέταρτης περιόδου αντίστοιχα, όμως οι Ελληνες παίκτες έφεραν πάλι τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο.  

Οκτάλεπτα: 18-11, 37-25, 52-43, 78-67
Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη (Αγγέλης-Χασιώτης): Γκύζης 11, Νικολαϊδης 7(1), Φρύδας, Φόρογλου 3(1), Τσάμης 8(1), Περρής 14(2), Κεραμάρης 3(1), Σίμογλου 4(1), Ψαθάς, Καλόγηρος 20, Ντίαθ 3, Κατσαούνης. 

*Ο προπονητής της Ελληνικής ομάδας Βασίλης Αγγέλης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Συγχαρητήρια στους αθλητές γιατί μετά τη χθεσινή ήττα αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να νικήσουν μια πολύ δυνατή ομάδα τη Βραζιλία. Να μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και κάθε νίκη είναι ξεχωριστή. Ο στόχος μας αύριο είναι να κερδίσουμε και να τερματίσουμε στην πέμπτη θέση, μια άκρως τιμητική διάκριση».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ν.Β. είπε…
Μπράβο στα παιδιά του Μαντουλίδη, για την νίκη τους επί της Βραζιλίας.
Πολλά συγχαρητήρια, στον Προπονητή τους, στον φίλο Μ.Χασιώτη και στη διεύθυνση του Σχολείου τους.
Ν.Β.