Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη-Επικράτησαν στον Ελληνικό «εμφύλιο» με 59-49 των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη

Δεν τα κατάφεραν τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη να πάρουν την πρόκριση στην «τετράδα» του Παγκοσμίου Σχολικού Πρωταθλήματος καθώς στον κρίσιμο Ελληνικό προημιτελικό ηττήθηκαν με 59-49 από τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη.

Οι Θεσσαλονικείς που λύγισαν από την κούραση παρότι προηγήθηκαν με 34-41 στα τέλη της τρίτης περιόδου, θα αγωνιστούν από αύριο για τις θέσεις 5-8 κάτι που είναι εξίσου μεγάλη επιτυχία.

Η Αθηναϊκή ομάδα πήρε από την αρχή το προβάδισμα και έφθασε να προηγείται ακόμη και με διψήφιο νούμερο διαφοράς. Με πρωταγωνιστή στην επίθεση τον Σταυρακούκα κατάφερε να επικρατήσει σε όλο το πρώτο ημίχρονο.

Ο Μαντουλίδης έκανε την αντεπίθεσή του στο τρίτο οκτάλεπτο, όταν με συνεχόμενα τρίποντα από τον Καλόγηρο και εξαιρετικό τον Νικολαϊδη, κατάφερε να προηγηθεί με 34-41. Ο Λαμπίρης όμως με σερί 11-1 ξαναπήρε το προβάδισμα, οι παίκτες της ομα΄δας από τη Θεσσαλονίκη έδειξαν κουρασμένοι και οι Αθηναίοι που είχαν πολύ καλό επίσης και τον Κάδρα πανηγύρισαν τη μεγάλη επιτυχία.

Οκτάλεπτα: 15-10, 27-20, 39-42, 59-49
Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη (Βαλληνδράς-Ζέρβα): Καράμπελας 5(1), Πετρίδης 9(1), Κόπτσας, Σκόρδος 8(1), Παπαδημητρίου, Ευαγγέλου, Σταυρακούκας 18(3), Γκίνος, Ρουκάς, Γονίδης, Γιαννικόπουλος, Κάδρας 19(2).
Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη (Αγγέλης-Χασιώτης): Γκύζης 2, Νικολαϊδης 23(2), Φρύδας, Φόρογλου, Τσάμης 2, Περρής 3(1), Κεραμάρης, Σίμογλου, Ψαθάς, Καλόγηρος 19(4), Ντίαθ, Κατσαούνης. 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια