Στον τελικό του Παγκοσμίου Σχολικού τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη-Επικράτησαν με 53-49 της Τουρκίας


Καλύτεροι στις κρίσιμες τελευταίες στιγμές του αγών οι παίκτες των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη επικράτησαν με 53-49 της Τουρκίας και προκρίθηκαν στο μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Λυκείων, όπου θα αντιμετωπίσουν το Ισραήλ.
Η Ελληνική ομάδα είχε το προβάδισμα από την αρχή του αγώνα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κάδρα. Στα μέσα της δεύτερης περιόδου, η διαφορά έφθασε για πρώτη φορά σε διψήφιο νούμερο (26-15), όμως οι Τούρκοι μείωσαν σε 28-27 με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου και προηγήθηκαν για πρώτη φορά με 30-31, τρία λεπτά πριν τη λήξη του. Οι Τούρκοι είχαν συνεχώς το προβάδισμα μέχρι τέσσερα λεπτά πριν το τέλος όταν ο Κάδρας με γκολ-φάουλ έδωσε προβάδισμα στα Εκπαιδευτήρια με 46-45. 49 δεύτερα πριν τη λήξη ο Πετρίδης με κλέψιμο έκανε το 50-47 και λίγο αργότερα ο Καράμπελας με βολή έφερε τη διαφορά στους τέσσερις. Η πρωτοπορία δε χάθηκε μέχρι το φινάλε για τον Λαμπίρη.  
Οκτάλεπτα: 16-11, 28-21, 35-37,
 Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη (Βαλληνδράς-Ζέρβα): Καράμπελας 5, Πετρίδης 8, Κόπτσας, Σκόρδος 2, Παπαδημητρίου, Ευαγγέλου, Σταυρακούκας 11, Γκίνος, Ρουκάς, Γονίδης 3, Γιαννικόπουλος, Κάδρας 24.


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ν.Β. είπε…
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη.Συγχαρητήρια και στους προπονητές τους και στη διεύθυνση του Σχολείου τους.
Όλοι τους είναι αξιέπαινοι.
Ν.Β.