Η κλήρωση των αγώνων του Πανελληνίου Λυκείων, ζωντανά στις 20:30 από το ξενοδοχείο «Ωκεανίς» της Καβάλας-Οι αντίπαλοι των αγοριών του Μαντουλίδη και των κοριτσιών του Ελληνικού Κολεγίου και το πρόγραμμα των αγώνων

Η Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανέθεσε στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καβάλας από τις 4-5 Απριλίου.

Η διοργάνωση αποτελεί  ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την πόλη, καθώς οι οκτώ καλύτερες σχολικές ομάδες Καλαθοσφαίρισης Λυκείων, αγοριών και κοριτσιών από την Ελλάδα και την Κύπρο θα φιλοξενηθούν στην Καβάλα.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα ΔΑΚ  «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και ΔΑΚ «Ποταμουδίων» την Πέμπτη και Παρασκευή από τις 9.30 ως τις 15:00

Οι αποστολές των ομάδων της Θεσσαλονίκης (αγόρια των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη και κορίτσια του Ελληνικού Κολλεγίου) έφθασαν στην πόλη της Καβάλας το μεσημέρι και κατέλυσαν στο ξενοδοχείο «Ωκεανίς». Οι δύο προπονητές δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα και δηλώνουν αισιόδοξοι για την πρεμιέρα.

Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από την σημερινή κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό από το μπλογκ που βρίσκεται στην όμορφη πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας.

Στα αγόρια θα συμμετέχουν εκτός από τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη από την Αθήνα και τα Εκπαιδευτήρια Πάνου από τη Ναύπακτο και η πρωταθλήτρια Κύπρου, ενώ στα κορίτσια το Ελληνικό Κολέγιο θα βρεθεί αντιμέτωπο με κάποιον από τους ΓΕΛ Παλαμά, 1ο Βούλας και τις πρωταθλήτριες της Μεγαλονήσου το Λύκειο Κύκκου Β΄.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων και του γραφείου φυσικής αγωγής μαζεύονται σιγά σιγά στην αίθουσα που θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία. Ο διευθυντής της ΔΕ Καβάλας και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Απόστολος Βαγενάς καλωσόρισε τις ομάδες, αναφέρθηκε στο υψηλό επίπεδο των αθλητών και των αθλητριών που συμμετέχουν ενώ στη συνέχεια άρχισε η διαδικασία της κλήρωσης.

Το πρόγραμμα των αυριανών αγώνων

09:30 Τελετή έναρξης

11:00 Α΄ ημιτελικός αγοριών Κύκκου Β,-Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη (Καλαμίτσα)
13:00 Β΄ ημιτελικός αγοριών Εκπαιδευτήρια Πάνου-Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη (Καλαμίτσα)

11:30 Α΄ ημιτελικός κοριτσιών Ελληνικό Κολέγιο-ΓΕΛ Παλαμά (Ποταμούδια)
13:30 Β΄ ημιτελικός κοριτσιών Κύκκου Β.-1ο Βούλας Ποταμούδια)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια