«Πρώτες και καλύτερες οι νεάνιδες του ΠΑΟΚ»-Αφιέρωμα του Στέλιου Παρθενάκη για το «Metrosport»-Τι δήλωσαν Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Μασλαρινός, Καλούτσικου, Πολυμένης

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε πανηγυρικά το Πρωτάθλημα των Νεανίδων στην ΕΚΑΣΘ και οι παίκτριες  του Βασίλη Μασλαρινού πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο “PAOK Sports Arena”.

Οι νικήτριες  γιόρτασαν τον υπό τους ήχους του Νίνο και του “Παράνοια”, ενώ ακολούθησε ατέλειωτος χορός στην απονομή του χρυσού μεταλλίου, όπως επίσης οι “ασπρόμαυρες” φόρεσαν ειδικές μπλούζες, κατάλληλα σχεδιασμένες για την περίσταση.

Οι παίκτριες του Μασλαρινού νίκησαν με 85-60 την Τρίτη τον Παναθλητικό Συκεών και με 3-0 στέφθηκαν πρωταθλήτριες Θεσσαλονίκης.

Στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ τα χρυσά μετάλλια και το σχετικό Κύπελλο παρέδωσε ο ταμίας και πρόεδρος της Επιτροπής Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος της “Ενωσης”, Αρης Γραμμενίδης.

Παρόντες από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθλητικό Συκεών ήταν περίπου 200 φίλαθλοι, ενώ δεν θα μπορούσε να λείψει και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ, Σάββας Λόρτος.

Από τον ΑΣ ΠΑΟΚ ήταν παρόντες  ο πρώτος αντιπρόεδρος, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, αλλά και ο γενικός γραμματέας, Θανάσης Καπετάνακης. “Για μας βασικός σκοπός είναι να στελεχώνουμε από αυτά τα τμήματα τη γυναικεία ομάδα και με τρεις καλές Αμερικανίδες να διεκδικούμε διακρίσεις. Φέτος, στην Α1 Γυναικών είμαστε στη 2η θέση και φυσικά ο ΑΣ είναι πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά γίνεται σε αυτά τα τμήματα. Θα είμαστε δίπλα τους με κάθε τρόπο”, τόνισε στη “Μ” ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Επίσης, ο Βασίλης Μασλαρινός  τόνισε από τη μεριά του: "Χαρούμενη στιγμή η κατάκτηση. Είναι η επιβράβευση όλων των προσπαθειών, όχι μόνο φέτος, αλλά μιας συνολικής φιλοσοφίας, που φέρνει σωστά αποτελέσματα. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό, καθώς υπάρχουν παιδιά από κάτω που έχουν επίσης ταλέντο. Οσο για τη συμμετοχή κάποιων κοριτσιών στην πρώτη ομάδα... Είναι ο βασικός λόγος που τα παιδιά αντιμετωπίζουν έτσι τα παιχνίδια, δηλαδή χωρίς άγχος και με μια παραπάνω εμπειρία. Δεν είναι μυστικό ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να εντάξει παίκτριες στην Α1 και να έχει έναν κορμό που συμμετέχει σε μεγάλα παιχνίδια. Αυτά τα κορίτσια είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ...".

Τις παίκτριες εκπροσώπησε στις δηλώσεις της αρχηγός της ομάδας, Νικολέτα Καλούτσικου: “Αφιερώνω την κατάκτηση της πρωτιάς στην ΠΑΟΚάρα, στις στις συμπαίκτριές μου, αλλά και τον πατέρα μου. Συγχαρητήρια σε όλους τους προπονητές και όλους τους ανθρώπους που είναι κοντά μας. Θα πάμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για το καλύτερο”.

Ακόμα, ο τεχνικός διευθυντής Θόδωρος Πολυμένης δήλωσε. "Πετύχαμε κάτι που είναι δουλειά χρόνων. Εμείς στηρίζουμε το τμήμα, συνεχίζουμε την παράδοση που θέλει τα τμήματα υποδομής να παίρνουν Πρωταθλήματα. Επόμενος στόχος μας είναι το Πανελλήνιο”.                                                                                     

Παράλληλα, με ανακοίνωσή του ο ΑΣ, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο τμήμα νεανίδων για την περήφανη κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ.
Η σύνθεση της ομάδας είναι η εξής: Αν.Μούμτζη, Αθηνά Λέξα, Νικολέτα Καλούτσικου (αρχηγός), Λαμπρινή Πολυμένη, Ελισάβετ Φειδά, Ραφαηλία Στεργάκη, Κριμίλη Ιωάννα, Κατσαμούρη Χριστίνα, Ευθυμία Φίλιου,  Αντιγόνη Θεοδώρου, Διαμονάκου Μαριάνθη, Τζέλου Ελενα, Μιχαηλίδου Ελενα, Μιχαηλίδου Καλλιόπη και Γενναίου Δήμητρα.

Στο σταφ είναι εκτός από τον Βασίλη Μασλαρινό,είναι ο Αγγελος Αγγελίδης και ο Νίκος Παπαδόπουλος, τεχνικός διευθυντής είναι ο Θόδωρος Πολυμένης και γενικός αρχηγός ο Βασίλης Αγγελίδης.

Τέλος, θα πρέπει να αναφερθεί πως η τελική φάση θα γίνει στην Εύβοια από 1 με 5 του Μάη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια