Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Αθλητικής Ενωσης Αστυνομικών-Τιμήθηκαν Παπαγεωργίου, Κατσούλης, Τσουμής-Φωτορεπορτάζ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της ομάδας του παραρτήματος Βόρειας Ελλάδας της Αθλητικής  Ένωσης  Αστυνομικών στον φιλανθρωπικό αγώνα  με την αντίστοιχη του Δήμου Θεσσαλονίκης με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης. Για την ιστορία το παράρτημα κέρδισε με 63-67.
Δεκάλεπτα: 13-19, 30-32, 48-52, 63-67
Δήμος Θεσσαλονίκης (Κουφογιάννης): Σαμλίδης 8(2), Μαυράκης 4, Κανλής 19(2), Πετράς, Δημαρέλος, Ταλιαδώρος 10(1), Καριώτης 14(2), Φαρμάκης 8, Παπαστεργίου, Βασιλόπουλος, Μπαρμπουνάκης.
Α.Ε.Α.Ε. – Π.Β.Ε. (Γραμματόγλου): Πλευρίτης, Τέγος 4, Κουρλής 4, Δημητρόπουλος 7(1), Ζαφειρόπουλος 3(1), Αλαμπουρτζίδης 10, Κουρέλας 8, Παλιόκας 10, Ιατρίδης 2, Ξενούδης 1, Χυτόπουλος 18(2).

*Κατά την ανάπαυλα του αγώνα τιμήθηκαν οι Χάρης Παπαγεωργίου, Μάνθος Κατσούλης και Γιάννης Τσουμής για την προσφορά τους στο άθλημα, αλλά και ο πρόεδρος του παραρτήματος Βόρειας Ελλάδας, Γιώργος Ζάχαρης, για την προσφορά της Αθλητικής  Ένωσης Αστυνομικών στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τέλος , το παράρτημα θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη του, αλλά και όσους πρόσφεραν τρόφιμα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια